Kao i svake nedelje do sad, i ove nedelje imaš priliku da uživaš u našim pažljivo izabranim #BeautyInstagram lookovima! 

Možemo okarakterisati kao neku vrstu guilty pleasurea činjenicu da pored #BestDressed, volimo da se osvrnemo i na beauty momente koji su nam dostupni na društvenoj mreži Instagram. Prošle nedelje smo koristili inspiraciju koju su nam pružile zvezde poput Rihanne, Kim Kardashian, Amber Mark i mnoge druge, dok se ove nedelje osvrćemo na još neke zvezde koje bi mogle da nas svojim make-up, a i generalno beauty rutinama, inspirišu da izađemo iz svoje safe zone i probamo nešto novo.

Koje beauty lookove ti izdvajamo ove nedelje čekiraj u nastavku.

Lady Gaga

Lady Gaga je u jeku promocije svoje kozmetičke linije HAUS LABORATORIES, stoga su njeni beauty looks zaista fantastični. Silver make-up koji savrešno ide uz njenu boju kose i naglašen sjaj za usne su odličan izbor za ovu pevačicu.

Perrie Edwards

Članica benda Little Mix, Perrie Edwards svoju prirodnu plavu kosu je zakačila tako da možemo lepo da joj vidimo lice za koje je koristila nude make-up, kako bi dobila blagi mat look u stilu porcelanskih lutki.

Demi Lovato

Demi Lovato je očigledno  inspirisana novim showom Zendaye, te je svoj smokey eyes dopunila vidom suza od šljokica u pink boji, što joj daje potpuno novi make-up look, koji se trenutno u beauty svetu smatra revolucionarnim.

Kylie Jenner

Make-up rutina Kylie Jenner je uvek besprekorna, ali nam se posebno svideo ovaj Poison Ivy inspirisan look koji joj naravno savršeno pristaje.

Saweetie

Reperka Saweetie zna kako da izabere make-up koji odgovara njenom licu savršeno. Tamne boje su generalno teške za poneti, pogotovo u toku leta, mada mi ne sumnjamo u ovaj izbor jer izgleda zaista fantastično.

Rihanna

Svi volimo kada dođe vreme festivala na Barbadosu, jer znamo da će Rihanna opet oduševiti što kostimom, tako isto i make-up lookom. Ovog puta look sa pažljivo postavljenim cirkonima u uglovima očiju i nekoliko nijansi zelene boje koju je izabrala za senku, njen festivalski look čine potpunim.

Elsa Hosk

Svesni smo da je nakon forsiranja narandžaste boje u modnom svetu ona ipak tu da se zadrži. Supermodel Elsa Hosk je savršeno iskoristila ovu boju da je minimalistički nanese na svoje lice kako bi dobila savršen beauty look.

Comments