Postoji toliko maski za lice koje možeš sama da napraviš čak i u svojoj kuhinji kako bi negovala kožu što je bolje moguće, a u slučaju da te jako mrzi da praviš bilo šta, tu je uvek u tvom frižideru makar led koji je dobar iz više razloga za tvoje lice.

Dok smo prošle nedelje naš #beautyinspo pokupili sa Instagram profila poznatih faca kao što su Gigi Hadid, Lady Gaga i mnogi drugi, ove nedelje se osvrćemo na druge poznate ličnosti ne bismo li dobili dodatnu inspiraciju kako da se negujemo i doteramo u posebnim prilikama.

Cara Delevingne

Jednostavan glow make-up u kombinaciji sa elektro plavim ajlajnerom je pun pogodak za modela Caru Delevingne. Njene plave oči i guste obrve su ipak njeni atributi po kojima je poznata.

Zendaya

Zendaya je uhvatila taj čuveni golden hour koji svi volimo, da bi pokazala svoj nude make-up izbor u kombinaciji sa prirodnim glowom koji poseduje ova umetnica.

Barbie Ferreira

Zvezda serije Euphoria, Barbie Ferreira je ponosno pokazala na poslednjem selfieju na Instagramu svoj make-up routine koji se između ostalog sastoji od jednako iscrtanog cat eyelinera koji ističe njene crte lica savršeno.

Hailey Bieber

Hailey Bieber voli da ponese dosta puta all natural look, koji joj zbog lepih crta lica i čiste kože savršeno stoji.

Jorja Smith

Obožavamo selfije koje kači Jorja Smith na svoj Instagram profil! Čisto lice, minimalna šminka na očima i natural glow pokazuju da je ona spremna za sve što joj je tog dana na rasporedu.

Comments