WM LUXE Logo Najveća niche parfimerija u Evropi: Mesto u centru Beograda gde koračate kroz umetnost mirisa
Previous
Next

NAJVEĆA NICHE PARFIMERIJA U EVROPI:
Belodore je mesto u centru Beograda gde koračate kroz umetnost mirisa

Zakoračite u novi svet gde se elegancija i umetnost susreću u savršenom skladu, gde svaki dah postaje putovanje kroz nezaboravne mirise. Prošle nedelje, Belodore je u centru Beograda (TC Galerija) otvorio najveću niche parfimeriju u Evropi, koja svojom veličinom i dizajnom predstavlja iskonski hram luksuza

Nova parfimerija, arhitektonski biser, osmišljena je da pruži izuzetno iskustvo svakom posetiocu, nudeći širok spektar ekskluzivnih parfema i premium kozmetike u ambijentu koji odiše sofisticiranošću i umetničkim detaljima.

Group 102 Najveća niche parfimerija u Evropi: Mesto u centru Beograda gde koračate kroz umetnost mirisa
Group 98 Najveća niche parfimerija u Evropi: Mesto u centru Beograda gde koračate kroz umetnost mirisa
389A7340 Najveća niche parfimerija u Evropi: Mesto u centru Beograda gde koračate kroz umetnost mirisa
389A7237 scaled Najveća niche parfimerija u Evropi: Mesto u centru Beograda gde koračate kroz umetnost mirisa

NOVA ERA MIRISNIH PRIČA

U ovom magičnom prostoru senzacionalnog sveta dočekaće vas opojni mirisi koji obuzimaju sva vaša čula. Prilikom ulaska, dobrodošlicu vam priređuje veličanstveni luster sastavljen od 300 ručno rađenih elemenata i obložen 24-karatnim zlatom; stilizovani grčki stubovi i skulpture koje odišu umetničkim majstorstvom domaćih vajara, kao i 3D zidne i viseće skulpture koje oduzimaju dah. Svaki detalj, od podova do nameštaja, izrađen je po meri, naglašavajući jedinstvenost i posebnost ovog jedinstvenog prostora.

Svaki kutak ove parfimerije dizajniran je da vas očara i ponudi ne samo raznolike arome, već i vizuelno iskustvo koje odražava luksuz i personalizovanu pažnju detaljima. Prostor je dizajniran da svaki detalj odiše posebnošću, od podova do nameštaja, što čini svaku posetu ličnom i nezaboravnom.

Uživajte u širokom spektru niche parfema i premium kozmetike!

Group 264 Najveća niche parfimerija u Evropi: Mesto u centru Beograda gde koračate kroz umetnost mirisa
Previous
Next

BELODORE - GDE SE SPAJAJU ČAROBNI UNIVERZUMI MIRISA

Sa otvaranjem nove flagship radnje, Belodore je još jednom potvrdio svoju vodeću poziciju najvećeg i najprestižnijeg lanca niche parfimerija u Evropi. Novootvorena parfimerija, koja se prostire na 360 kvadratnih metara, pravo je arhitektonsko i estetsko čudo koje spaja funkcionalnost sa neuporedivom lepotom, stvarajući prostor koji ne samo da služi za predstavljanje parfema, već predstavlja i mesto susreta ljubitelja fine parfimerije.

Prostor je podeljen u nekoliko specijalizovanih celina, omogućujući posetiocima da u potpunosti iskuse bogatstvo i raznolikost ponude. Od personalizovanih prostora za brendove, gde svaki od njih ima jedinstveni kutak dizajniran tako da predstavlja svoju filozofiju i estetiku, do parfemske sekcije koja donosi ekskluzivne kolekcije parfema iz celog sveta. 

Skincare sekcija pruža najnovije trendove u nezi kože, dok home fragrance sekcija predstavlja širok asortiman mirisa za dom, kreiranih da unaprede i obogate vaš životni prostor. Najimpresivniji deo parfimerije je VIP parfem bar, koji je dizajniran da pruži intimnu i luksuznu atmosferu za izabrane klijente koji traže personalizovano iskustvo. Dozvolite da vas osvoji njegov bogati art deco stil, sa zlatnim plafonom, gde možete u miru izabrati svoj novi jedinstveni parfem koji će postati vaš potpis gde god da se pojavite.

389A7383 Najveća niche parfimerija u Evropi: Mesto u centru Beograda gde koračate kroz umetnost mirisa
389A7190 scaled Najveća niche parfimerija u Evropi: Mesto u centru Beograda gde koračate kroz umetnost mirisa
Group 102 Najveća niche parfimerija u Evropi: Mesto u centru Beograda gde koračate kroz umetnost mirisa
Group 98 Najveća niche parfimerija u Evropi: Mesto u centru Beograda gde koračate kroz umetnost mirisa

OTKRIVANJE LOKALNIH BISERA I SVETSKOG LUKSUZA

Belodore je ponosan i na svoju sekciju Recommended by Belodore, koja je posvećena promociji lokalnih brendova iz Srbije. Ova inicijativa ne samo da podržava domaću industriju, već stavlja akcenat na kvalitet i inovativnost lokalnih proizvođača, stvarajući im platformu na kojoj mogu da se istaknu i predstave svoje proizvode širem tržištu. Radnja tako postaje više od samo prodajnog mesta; postaje centar za promociju i podršku lokalnom talentu i kreativnosti.

Otvaranje je obeleženo i brojnim premijernim i ekskluzivnim brendovima. Belodore sada donosi 11 premijernih brendova koji su po prvi put dostupni u njihovoj mreži ili se nalaze samo u ovoj beogradskoj flagship parfimeriji (Kilian Paris, Frederic Malle), kao i 40 brendova koji su ekskluzivno dostupni samo u Belodore parfimerijama poput dobro poznatih brendova Creed, Tiziana Terenzi, Xerjoff, Acqua di Parma, Dr. Barbara Sturm, Elemis i mnogi drugi. Svaki od njih je pažljivo odabran kako bi se osiguralo da Belodore klijenti dobiju pristup samo najboljem što svet parfema može da ponudi.

Kroz ovaj grandiozni prostor, umetnički bogato ukrašen, i uz širok asortiman proizvoda, Belodore parfimerija nije samo prodavnica, već je destinacija, simbol luksuza i kvaliteta u svetu niche parfema. Svaki detalj u parfimeriji dizajniran je da ostavi trajan utisak, podstičući posetioce da se iznova vraćaju kako bi istražili sve što ovaj jedinstveni prostor ima da ponudi.

Previous
Next
Group 264 Najveća niche parfimerija u Evropi: Mesto u centru Beograda gde koračate kroz umetnost mirisa

Sve niche mirise i premium skincare kozmetiku možete doživeti i osetiti u Belodore parfimerijama na njihovim lokacijama u Beogradu, a za više informacija posetite web shop i zapratite Belodore na Instagramu i Facebooku. Belodore parfimerije možete da pronađete i u Zagrebu, Budimpešti, Podgorici, Porto Montenegru, Skoplju, Sofiji i Novom Pazaru.

WM LUXE Logo Najveća niche parfimerija u Evropi: Mesto u centru Beograda gde koračate kroz umetnost mirisa