Kao i svake nedelje do sad, izlistavamo šta su to poznate face nosile prethodnih dana, kako bi ti možda pomogli da dobiješ inspiraciju ili da realizuješ neku svoju ideju za koju se još uvek bojiš da sprovedeš u delo. Spremna? Krećemo!

Rita Ora

Rita Ora, dok je na svetskoj turneji, putuje sa velikim stilom. Obučena u belo idelo sa mnogo zlatnih aksesoara izgleda prefantastično, a njena frizura daje dodatni efekat celom outfitu jer izgleda pomalo messy, ali na jako dobar način.

Beyonce

Beyonce je sijala na premijeri filma The Lion King, obučena u haljinu koja otkriva njene obline tačno koliko treba, a da pritom ne izgleda vulgarno. Pametno izabrani aksesoari i savršen make-up samo doprinose stilu ove zvezde.

Normani

Normani je možda podigla trenerku na potpuno novi level. Top sportskog tipa u kombinaciji sa trenerkom koja lepo ističe njene obline i štiklama je autfit iz najgorih noćnih mora za mnoge, ali ipak, ova mlada nada svetske R&B scene je to iznela tako da nam se ipak sviđa.

Stacey McKenzie

Muza Jean Paul Gautliera, supermodel Stacey McKenzie je blistala u žutoj kombinaciji. Osim što je karirani print trend ove godine, upotpunjen oversized bluzom i pažljivo biranim nakitom, odličan je izbor za ovu zvezdu.

Naomi Campbell

Jedan od najvećih modela ikad, Naomi Campbell je i dalje velik fashionista bez obzira na svoje godine. Ova modna kombinacija je izuzetno upitna i apsolutno nam ništa nije jasno. Od bunde u vidu samo rukava, preko providne haljine koja na sebi ima i kecelju, kad se ovo sad nabrojano pročita ništa ni sa čim ne ide, ali pogledaj samo fotku – izgleda super! Modna revolucija?

Kim Kardashian West

Narandžasta je ipak izgleda nova omiljena boja Kardashian porodice. Nakon što ju je prošle nedelje nosila Kourtney Kardashian, njenoj mlađoj sestri Kim Kardashian se svidelo, te je i ona imala svoju vrstu spina na outift u ovoj boji. Svakako nam se sviđa.

India Gants

Model India Gants voli jednostavne outfite. Teksas suknja od tamnijeg teksasa, majica na pruge i teksas jakna od svetlijeg teksasa su upotpunjeni belim patikama. Jednostavno – i spremna si za sve tog dana.

Elsa Hosk

Za supermodela Elsu Hosk nije velik rizik da obuče bež sako bez ikakve majice ili topa ispod, koji je upotpunjen pantalonama bele boje i zlatnim nakitom. Jednostavno, casual, ali ipak poslovno.

Comments