Kao i svake nedelje do sad, i ove nedelje uživamo da izlistamo šta su to naše omiljene poznate face imale obučeno u protekloj nedelji kroz našu #BestDressed rubriku.

Prošle nedelje smo imali priliku da svoju redovnu inspiraciju vučemo od poznatih faca kao što su Rihanna, Kim Kardashian-West, Camila Cabello i mnogi drugi, dok ipak se ove nedelje okrećemo ka još nekim poznatim facama. Osim modne inspiracije, tu je uvek i #BeautyInstagram, gde možemo uvek čekirati kakve beauty rutine i ideje nam takođe davaju zvezde koje gotivimo.

Šta su to sve kul kombinovale u svoje odevne kombinacije poznate face, čekiraj u nastavku.

Selena Gomez

Selena Gomez se odlučila za all black kombinaciju, što izgleda savršeno. Jednostavna crna haljina na pretlanje na leđima što odaje blagu imitaciju korseta i podignuta kosa su strava izbor za red carpet.

Madonna

Madonna je slavila svoj šezdeset i prvi rođendan obučena kao general. Sako kao zamena za haljinu i pažljivo birani detalji u vidu ordena na “uniformi” su jako cool vajb, pa čak i kada imaš preko šezdeset godina.

Taylor Hill

Model Taylor Hill se ove nedelje odlučila za veoma jednostavan outfit. Bež haljina i pojas koji u kombinaciji sa čizmama daju malo kantri klasiku u vidu detalja savršeno pristaju ovoj manekenki.

Rita Ora

Kombinacija materijala koji ne idu nekako zajedno može biti rizična, ali pevačica Rita Ora je savršeno iskombinovala ne jednu nego čak dve boje somota sa kožnim korsetom. Kao i uvek, modni rizik joj se isplatio jer izgleda fantastično.

Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian je savršeno iskombinovala bele duboke pantalone sa perjanim topom koji nije baš svakidašnji odevni komad, stoga izgleda odlično.

Kylie Jenner

Kylie Jenner uživa obučena u Versace printovanom kompletu.

Comments