Kao i svake nedelje, kada sedneš posle podne da razmisliš i prikupiš modnu inspiraciju kroz svoj omiljen WANNABE MAGAZINE, mi smo tu sa spremnom #BestDressed rubrikom, da ti pomognemo!

Uvek nam je potrebna inspiracija da smislimo šta ćemo obući u toku nedelje i koje modne izbore treba da pravimo, a uvek je i makar malo slatko pogledati i iskombinovati nešto nakon što pokupiš inspiraciju od svojih omiljenih poznatih faca koje važe za fashioniste.

Prošle nedelje su nas inspirisale zvezde kao što su Selena Gomez, Nicole Scherzinger, Victoria Beckham i mnogi drugi, ove nedelje ipak imamo nove fresh outfite.

Šta su to cool poznate face nosile ove nedelje čekiraj u nastavku.

BEYONCE

Beyonce je imala veoma interesantne modne izbore za vreme svake premijere The Lion King filma na kojoj je šetala crvenim tepihom. Poslednji outfit u nizu je luksuzna bordo haljina sa pažljivo izabranim nakitom koji je upotpunio ovu kombinaciju.

Shanina Shaik 

Model Shanina Shaik se odlučila za kratke pantalone koje je upotpunila bluzom koja otkriva njen dekolte na veoma kulturan način, bez da bude vulgaran ijednog momenta.

Hana Cross

Model Hana Cross je svesna trenda devedesetih, te se odlučila za dvodelnu odevnu kombinaciju sa interesantnim letnjim printom.

Selena Gomez

Selena Gomez je izabrala savršen outfit dok letuje u Italiji. Haljina u kombinaciji dva printa je velik rizik, mada na ovoj pevačici izgleda fantastično.

Demi Lovato

Demi Lovato je prekinula svoju medijski tišinu objavom na društvenoj mreži Instagram. Dugačka crvena košulja joj savršeno leži, a oversized je veoma popularan momenat.

Rita Ora

Pevačica Rita Ora je uživala na festivalu u toku ove letnje festivalske sezone, a haljina bež boje je odličan izbor za ovu pevačicu. Outfit je upotpunjen zlatnim nakitom koji je prevelik i potencijalan trend.

Jennifer Lopez

Pevačica Jennifer Lopez je svoju svetsku turneju nastavila u Evropi, a kako smo već svi svesni da je poznata po haljini sa printom koju je nosila na dodeli Grammyja, izgleda da od takvog vajba odeće ne odustaje. Stoga, ova pevačica u pedesetoj godini izgleda odlično u još jednoj haljini koja ima upadljiv print.

Comments