Kao i svake nedelje, kada sedneš da čitaš svoj omiljeni Wannabe magazintu smo da te sačekamo sa našom #BestDressed rubrikom.

Prošle nedelje smo našu fashion inspiraciju imali od zvezda kao što su Rita Ora, Cardi B, Bella Hadid i mnogi drugi, dok ove nedelje se ipak osvrćemo na još neke poznate face, koje nas iznova motivišu da napravimo određene modne rizike, eventualno ispratimo neke nove cool trendove.

U nastavku čekiraj šta su tvoje omiljene poznate face imale obučeno ove nedelje.

Rihanna

Ne postoji veći fashionista od Rihanne. Haljina neobičnog dizajna sa dubokim izrezom gde ova zvezda ponosno šeta svoje noge je fantastična. Ovo je zaista jedan od najboljih fashion lookova ove nedelje.

Joan Smalls

Bela boja je uvek odličan izbor za letenje dane, pa čak i kada je u pitanju crveni tepih. Supermodel Joan Smalls je ponela belu haljinu sa imitacijom korseta preko kojeg ide providan materijal, što izgleda veoma autentično.

Mariah Carey

Ponekad je lepo ostaviti u ormanu sve te divne svečane haljine u kojima obično vidimo Mariah Carey. Casual outfit koji se sastoji od crne kožne jakne, farki, majice i dobrih štikli je uvek strava izbor.

Adriana Lima

Ipak je evidentno da je supermodel Adriana Lima svojevremeno bila “srpska snajka”, što možemo zaključiti po količni šljokica, sjaja i presijavanja na njenoj haljini. Iako je malo previše, fino izgleda.

Nicole Scherzinger

Žuta boja je sve popularnija u modnom svetu, a pevačica Nicole Scherzinger je toga i svesna. Retro haljina u žutoj boji nikad ne može da bude loš izbor.

Rita Ora

Kao i uvek, mnogo volimo modne izbore Rite Ore. Ovog puta se odlučila za šorc crne boje i top koji više otkriva nego što pokriva, ali i dalje ne izgleda vulgarno.

Kylie Jenner

Kylie Jenner Francuskoj sa korsetom i cvetnim printom na haljini? Koliko si EXTRA na skali od 0 do Kylie Jenner? Svakako, odobravamo, sviđa nam se ovaj modni momenat!

Comments