Došlo je vreme da svoju modnu inspiraciju dobiješ od svojih omiljenih poznatih ličnosti kroz našu #BestDressed rubriku.

Prošle nedelje su nam modnu inspiraciju dale Taylor Hill, Jasmine Tookes, Elsa Hosk i mnogi drugi. Osim što smo se ove nedelje malo čudili šta se desilo sa modom na dodeli MTV Video Music Awards, sada se okrećemo i Instagram profilima drugih poznatih ličnosti – ne smemo da zaboravimo da nam je svakodnevno dostupna modna inspiracija na društvenim mrežama, a svakako pratimo naše omiljene poznate ličnosti koje relativno uvek imaju odlične modne kombinacije.

Šta su to poznati nosili ove nedelje, pogledaj u nastavku.

Nicole Scherzinger

Nicole Scherzinger važi za jednu od najstilizovanijih osoba. Za finale showa Got Talent Australia se odlučila za sako i pantalone brenda Erdem. Žuta boja u kombinaciji sa crnom je uvek odlična, a kada je u vidu dobrog printa, kao ovaj za koji se odlučila Nicole, ceo outfit je jednostavno fantastičan.

Ciara 

Pevačica Ciara je prisustvovala Black Girls Rock događaju obučena u predivnu Zuhair Murad srebrnu haljinu. Dugačka haljina golih ramena, uz diskretnu frizuru je pun pogodak za Ciaru. Detalji ove fantastične haljine daju potpuno novi sjaj ovom kompletnom outfitu.

Cara Delevingne

Dvodelne modne kombinacije su apsolutni trend još uvek, ali smo primetili i da se veoma lako iskombinuju pa čak i za događaj koji podrazumeva “crveni tepih“. Model i glumica Cara Delevingne je u toku promocija njene nove serije Carnival Low u kojoj glumi rame uz rame sa Orlandom Bloomom ponela ovakav interesantan outfit mozaik printa brenda BALMAIN. Odličan izbor.

Kylie Jenner

Crno? UVEK! All black kombinacije jednostavno nikad ne mogu biti loše. Kylie Jenner je toga uvek svesna, stoga je ovakav njen “sportski” look prilično dobar i interesantan.

Elsa Hosk

Supermodel Elsa Hosk je ove nedelje prisustvovala Filmskom festivalu u Veneciji, gde je sve prisutne oduševila svojim modnim izborom za crveni tepih. Crni top u kombinaciji sa zlatnom suknjom brenda ETRO, a pritom se vuče i po podu – jednostavno magično.

Alessandra Ambrosio

Alessandra Ambrosio se odlučila za belu haljinu golih leđa, dizajn francuske modne kuće Jacquemus. Kao i uvek, bela jednostavna haljina je odličan izbor, naročito ako si kraj mora kao ovaj supermodel.

Comments