Uvek se radujemo da vidimo šta su naše omiljene poznate face oblačile ove nedelje, a to možeš da čekiraš kroz #BestDressed deo našeg magazina!

Prošle nedelje smo videli nove modne momente Naomi Campbell, Lady Gage, Ariane Grande i mnogih drugih koje si mogla da prokomentarišeš, pokupiš neku inspiraciju i unaprediš svoje odevne kombinacije kako bi tvoj outfit uvek izgleda autentično i sveže.

Šta su to tvoje omiljene zvezde nosile ove nedelje, čekiraj u nastavku.

Ariana Grande

Ariana Grande nosi novu kolekciju Givenchyja čak i u svojim novim spotovima, a nama se sviđa kombinacija ovog outfita sa njenom malo drugačijom frizurom.

Selena Gomez

Selena Gomez je proslavila svoj dvadeset i sedmi rođendan bez imalo šminke, u oversized haljini bele boje koja je jedan od glavnih letnjih hitova ove godine.

Britney Spears

Britney Spears je prisustvovala premijeri filma Once Upon a Time in Hollywood sa svojim dečkom Sam Asgharijem obučena u Herve Leger haljinu kojih ova pevačica u ormanu ima i previše. Haljina je upotpunjena crnim štiklama, diamond chokerom i sada već statment kosom zavezanom u neuredan rep koji je tipičan za pop princezu.

Nicki Minaj

Nismo sigurni šta se dešava sa stilom Nicki Minaj, ali njeni outfiti su katastrofalni i to ne na dobar način. Ne znamo šta je tačno ovo što je obukla, ovo bi valjda trebalo biti haljina, ali smo sigurni da ni ona ne zna šta je obukla. Je l’ kupaći? Je l’ haljina? Je l’ zavesa? NOBODY KNOWS.

Ashley Graham

Supermodel Ashley Graham je čak i svoj outfit za plažu unapredila jednom izuzetno interesantnom haljinom za plažu u drečavo žutoj boji koja će savršeno da istakne njen ten.

Rita Ora

Obožavamo modni stil Rite Ore! Ona je kantri digla na novi level sa par pametno odabranih aksesoara koji će ti se sigurno dopasti.

Sara Jo

Sara Jo je za nastup odabrala baby pink kombinaciju koja joj fantastično stoji i veoma interesantnu frizuru koja nam se mnogo dopala.

Comments