Istina je da trendovi u manikiru dolaze i odlaze, ali postoji nekoliko boja koje su bezvremenske. Klasika je nešto što ne prolazi i zato nikada nećete pogrešiti ako izaberete jednostavan oblik, kraću formu i neku od ovih “osnovnih boja u manikiru”. Da, postoje viralni trendovi u kojima su popularni nokti sa dezenom, animal printom, cirkonima i različitim detaljima, ali istina je da je sve to trenutno i da ćete već prilikom naredne posete salonu poželeti da skinete sve te boje i detalje koji su samo mesec dana ranije bili popularni.

Pa tako, ako se pripremate za specijalnu, svečanu priliku, sigurno nećete izabrati nokte sa previše detalja, već se odlučujete za elegantne, minimalističke nokte koji će podjednako dobro da se uklope uz sve vaše modne kombinacije.

Koje su to bezvremenske boje u manikiru

Crvena je bolja ljubavi

Crvena je sinonim za eleganciju, stav, romantiku i ljubav. Može se reći da su žene koje vole ovu boju, zapravo, uvek na ivici da budu okarakterisane kao nežni cvetovi ili neodoljive seksepilne zavodnice. Upravo to su čari ove boje, a ona podjednako dobro stoji i na dužim i na kraćim noktima.

Kraljevska plava

Ideja ovog manikira je da pobegnete iz zone komfora, jer koliko god da su crveni, beli, bež, crni i sivi nokti popularni, potrebno je da postoji ona jedna boja zbog koje ste uvek skeptični, ali ipak želite da je probate. Ona najbolje ide uz kratke nokte, a na vama je da odlučite da li želite jedan, dva ili pak tri sloja boje (u zavisnosti od toga kakav intenzitet želite da postignete).

Kraljevsko-plavi nokti se sjajno uklapaju uz srebrni nakit i generalno uz metalik boju, ali podjednako dobro stoje i uz svečane i elegantne haljine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M e g (@gel.bymegan)

Pročitajte i ovo: Savršen izbor za minimaliste – evo šta je lip gloss manikir

Minimalistički frenč

Naravno da će na listi bezvremenskih manikira, među prvima da bude zauvek najdraži frenč. Sigurno ste primetili koliko je popularan u poslednje vreme, ali se često kombinuje sa drugim bojama. Ipak, u originalu, frenč na vrhu nokta ima klasičnu belu liniju, dok je ostatak nokta obojen kamuflažnim gelom. Ovo je tehnika koja se stalno unapređuje, pa tako imamo frenč u različitim formama, ali minimalistički na srednjoj dužini noktiju je nešto sa čim ne možete da pogrešite.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ALEKSANDRA MY10SE (@my10se)

Jednostavni i drugačiji

Ukoliko volite da izgledate suptilno i drugačije, nema potrebe da tražite više od jednostavnog, jer često je jednostavno upravo ono što je autentično i drugačije. Ne volite da kombinujete boje i želite da vam nokti budu sređeni i uredni, a posebnu pažnju usmeravate ka svojim zanokticama.

Baza za detalje koje možete i da izbegnete

Mlečnobela boja se savršeno uklapa uz sve moguće oblike, ali nekako, na kratkim, bademastim noktima izgleda sofisticirano i neodoljivo. Preko njih možete da kombinujete različite detalje, ali oni nisu nužni. Ovo je oblik koji će izvući maksimum iz vaših noktiju i zbog toga možete da koristite bilo koju od bezvremenskih boja, od kojih će vam se sigurno najviše svideti mlečnobela ili crvena.

Pročitajte i ovo: Kako da manifestujete svoje ciljeve putem boje manikira

Naslovna fotografija: instagram.com/gel.bymegan

Dragana Stojanović

Comments