Bjanka Brandolini (Bianca Brandolini) je italijanska džetseterka, model i devojka naslednika imperije Fiat, Lapa Elkana (Lapo Elkann). Poznata je po basnoslovnim sumama novca koje troši na dizajnerske komade, boho ikoni – sestri Koko (Coco), mami Đorđini (Georgina) koja je muza kreatora Valentina (Valentino), ali i po prijateljstvu sa dizajnerom Đanbatistom Valijem (Gianbatista Valli). Moda joj je očigledno u krvi.

Često je viđamo u društvu svetski poznatih ličnosti kao što su Olivija Palermo (Olivia Palermo), u prvim redovima na Nedeljama mode i poznatim klubovima.

Zahvaljujući besprekornom stilu, telu supermodela i lepoti, nalazi se na brojnim listama najbolje obučenih dama širom sveta, a neretko nas posmatra sa naslovnica poznatih modnih magazina.

Od garderobe preferira mini haljine i čizmice do članaka, minimalnu količinu šminke i blago uvijenu kosu. Najviše voli komade Đanbatista Valija i Alberte Fereti (Alberta Ferretti), modne kuće Fendi, kao i brendova Chanel i Louis Vuitton.

slika213 Bianca Brandolini: Stil italijanske bogatašice

Omiljena haljina i čizmice

slika314 Bianca Brandolini: Stil italijanske bogatašice

Elegantna crna haljina na promociji Lancome

slika414 Bianca Brandolini: Stil italijanske bogatašice

Obična bela majica i providna suknja

slika58 Bianca Brandolini: Stil italijanske bogatašice

Na Nedelji mode u omiljenom izdanju

slika74 Bianca Brandolini: Stil italijanske bogatašice

U društvu Olivije Palermo

Izvor treće i pete fotografije: stockholm-streetstyle.com


Valentina Krstović dolazi iz Tivta, autorka je bloga “My point of view“. Učenica, blogerka, veliki sanjar, a pre svega zaljubljenik u život.

Comments