Ovo je bila godina u kojoj su predstavljene najrazličitije street style kombinacije koje smo ikada videli, ili je bar takav utisak moda ostavila u poslednje vreme. Moglo je da se vidi sve, od nekih najednostavnijih autfita, pa do onih ekscentričnih i sasvim neočekivanih. Brojne Nedelje mode dale su dosta materijala, ali i kombinacije koje su se mogle videti na ulicama svih mogućih svetskih gradova. No, da li ste možda primetile koja je to boja bila prilično dominantna, možda i najprisutnija kada su ove kombinacije u pitanju?

Godina koja se polako približava svom kraju, dala nam je mnogo trendova i svega onoga što ćemo voleti i nositi i u narednoj. Ali, kada su boje u pitanju, stekao se utisak da je najviše bila prisutna roze boja u svim svojim nijansama. Nosile su je poznate dame, nosile su je devojke na poslu, u nekim opuštenim, ali i elegantnim kombinacijama, nosial se uvek i svuda.

Street Style Boja koja je dominirala u Street Style kombinacijama tokom 2016.

Svakoj kombinaciji je sigurno dala dosta svežine i nežnog, romantičnog izgleda, što u suštini ova boja i donosi sa sobom, zbog čega se nekako i smatra pravom ženskom bojom. Bila je dosta zastupljena u nekim laganijim odevnim komadima, kada su bile u pitanju kombinacije za proleće i leto, ali ni sada, kada je došla zimska sezona, ova boja ne gubi na svojoj važnosti i prisutnosti.

Street Style2 Boja koja je dominirala u Street Style kombinacijama tokom 2016. Street Style3 Boja koja je dominirala u Street Style kombinacijama tokom 2016.
Comments