Bez obzira na to da li ste crnka, brineta ili plavuša, sigurno vas je uvek privlačilo da vidite devojku sa bronzanom bojom kose, ili pramenovima koji daju potpuno osveženje licu. I sigurno ste poželeli da i vi probate da je posvetlite ili potamnite na taj način i da dobijete taj bronzani look. Ova nijansa se jednostavno savršeno uklapa sa većinom tonova, bez obzira na vašu prirodnu boju kose.

Ukoliko nikada niste eksperimentisali, evo nekih razloga zbog kojih biste mogli da počnete da razmišljate o tome da isprobate ove nijanse i na svojoj kosi.

Zašto kažemo kako ova boja nikada ne izlazi iz mode? Pa zato što je to istina, jer da je drugačije, ne bi je nosilo pola Holivuda. Bronzana boja zaista može poboljšati vaš celokupan izgled.

To je boja koju vezujemo za letnje i tople dane, i tad nam nekako najbolje pristaje uz bronzanu boju tena. Ali možemo je nositi i kada dođu hladniji dani, jer zašto ne bismo imali malo leta i tokom zimskih i tmurnih dana? Izgledajte kao da ste upravo došli sa najlepših rajskih ostrva, sa “suncem u kosi”, i sa “beach waves” frizurom.

Ono što možemo da izdvojimo kao jedan od razloga da probate ovu boju kose, je to što nam svaka frizura bolje izgleda ukoliko uradimo bronzane pramenove na smeđu boju kose. Da li su u pitanju blagi talasi, ili krupne lokne, nećete mnogo pogrešiti, ova kombinacija ide uz svaku frizuru.

Veoma lepo može da izgleda ako umesto cele kose posvetlite samo prednje pramenove, sa nijansom svetlijom od vaše kose. To će vam uokviriti i otvoriti lice i dati mu malo topline.

Takođe, možete da kombinujete bronzane boje sa crvenim bakarnim, što može da izgleda interesantno sa više boja i tonova. Može biti dobra kombinacija i sa bojom meda koja se meša sa tamnobraon pramenovima. Slobodno eksperimentišite!

Comments