Uz letnje kombinacije treba uklopiti i letnji manikir. A to znači – šareno, jarko, hrabro, ali i zemljane i morske nijanse. Ako volite da vaš manikir prilagođavate godišnjem dobu, onda je leto pravo vreme za eksperimentisanje sa bojama. Tada možete probati nešto drugačije boje od onih koje inače volite da vidite na svojim noktima, baš zato nam je svima leti ten tamniji, pa samim tim drugačije izgleda uz drugačije boje.

Francuski manikir

Hajde da počnemo od najsigurnije opcije. Francuski manikir nikada neće biti greška niti će izaći iz mode. Ovaj manikir preporučujemo naročito na leto, jer će prelepo izgledati u kontrastu sa pocrnelim rukama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KAYLA SEAH (@kayla_seah)

Duga nokti

Ako hoćete šareno – šarenije od ovog nema. Neka svaki nokat bude drugačije boje, ali u sličnim tonovima ili barem u bojama koje se slažu međusobno. Dobra stvar ovakvog manikira jeste što će se vrlo verovatno slagati sa onim što obučete.

Jarkonarandžasta

Ok, znamo da mnogi neće imati hrabrosti da je iznesu, ali je baš zbog toga ova boja posebna. Sa njom nema šanse da budete neprimećeni, a prilično smo sigurni da će se videti i u mraku i baš zbog toga je izuzetno kul.

Pročitajte i ovo: Trendovi dolaze i prolaze – ali ove boje manikira nikada neće izaći iz mode

Klasik crvena

Još jedna boja koja nikad neće izaći iz mode kada je manikir u pitanju jeste crvena. Mi smo se ovaj put odlučili za jarkocrvenu boju, jer se držimo intenzivnijih boja. Pored ove nijanse možete se odlučiti i za svetliju crvenu, koja će opet prelepo izgledati na preplanulim prstima.

Pistaći zelena

Kada kažemo pistaći, odmah ćete pomisliti na sladoled od pistaća – koji je preukusan. Šta je bolje od toga nego da na noktima imate boju pistaća i šta je više letnje? Ovo je tako specifična nijansa zelene da će odmah “upasti u oči”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OPI (@opi)

Limeta

Mislite da smo završili sa zelenom? Varate se! Sa pistaća prelazimo na limetu, odnosno limeta-zelenu, što je, takođe, vrlo specifična boja na noktima. Ova nijansa je jarka i upečatljiva, boja biljke – pa će vam se sigurno svideti ako volite prirodno zelenilo.

Pročitajte i ovo: Ideje za savršeni summer manikir sa šarama koje morate da probate

Morska plava

Ne može da prođe predlog manikira za leto, a da ne spomenemo plavu, morsku plavu boju. Ova nijansa je nežna, odmara oči, odlično se slaže i sa tamnijim i svetlijim tenom. Kada primetimo ovakav manikir, odmah zamišljamo da ista osoba nosi narukvice sa školjkicama. Ako volite jednobojne manikire, ovaj je definitivno pravi izbor kada idete na more.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by essie (@essie)


Naslovna fotografija: instagram.com/lightslacquer

Jovana Petković

Comments