BOOM POP TALK Podcast sa Ninom Milović i Markom Nikolićem je novi projekat WANNABE Media studija, koji je tu da vas zabavi i da pokrene neke vedre, zanimljive teme!

U trećoj epizodi, vodimo vas na nostalgično modno putovanje, kroz razgovor sa manekenkom i dizajnerkom Tamarom Paunović i fotografom Mišom Obradović.

Tamara Paunović je jedna od najuspešnijih srpskih manekenki – lice koje se pamti i koje je bilo zaštitni znak mnogih brendova. Danas, ona je i dizajnerka koja vodi svoj brend, a u razgovoru nam je otkrila kako je ulazak u preduzetničke vode promenio njen pogled na modu i trendove.

Miša Obradović stoji iza najzapaženijih modnih editorijala i kampanja na domaćoj sceni, a iza sebe ima blistavu karijeru i bogato iskustvo. Kako je trenirao svoje “oko” i na koji način je doživeo sve promene koje su zahvatile modnu scenu poslednjih godina – sve to nam je otkrio u opuštenom ćaskanju.

Mi smo baš uživali u dinamičnom razgovoru i odlično smo se zabavili, a nadamo se da ćete i vi – opustite se i saznajte nešto novo uz BOOM POP TALK!

Comments