Vreme je za nešto potpuno drugačije – vreme je da se opustite, nasmejete i prisetite nekih lepih stvari. Predstavljamo vam BOOM POP TALK podcast sa Ninom Milović i Markom Nikolićem – novi projekat WANNABE Media studija, koji je tu da vas zabavi i da pokrene vedre, zanimljive teme!

Prva epizoda našeg podcasta počinje sa pravim BOOM – jer su naši sagovornici bez dlake na jeziku, ali sa britkim smislom za humor i bogatim iskustvom. Ugostili smo dve legende srpske muzičke scene, čije priče će vas sigurno zaintrigirati, nasmejati i oraspoložiti: Dejana Milićevića i Zoranu Pavić!

BOOM POP TALK Podcast sa Ninom Milovic i Markom Nikolicem Epizoda 1 BOOM POP TALK podcast sa Ninom Milović i Markom Nikolićem: Epizoda 1

Devedesete godine bile su burno doba kada nam se desilo mnogo ružnih stvari, ali ipak su tada nastali muzika i spotovi koji se još uvek rado gledaju – i zauvek su oblikovali pop-kulturu. Dok je Zorana Pavić nizala hitove, Dejan Milićević je za nju, ali i mnoge druge zvezde naše scene, režirao spotove koji se pamte i koji su postali deo njihovog identiteta, a može se reći i da su bili daleko ispred vremena.

Kako su Zorana i Dejan uspeli da u izazovnim vremenima stvaraju kvalitetnu muziku i spotove, kako je tada izgledalo snimanje, gde su pronalazili inspiraciju, odeću, scenografiju? Kako se sve to razlikuje od ogromne i često paprene produkcije spotova danas? Na koji način je tadašnja estrada bila drugačija od današnje? Pokušali smo da od njih dobijemo odgovore, a čuli smo pregršt zanimljivih anegdota, ali i zapažanja o savremenim zvezdama i vremenu u kojem živimo.

Mi smo baš uživali u dinamičnom razgovoru i odlično smo se zabavili, a nadamo se da ćete i vi – opustite se i saznajte nešto novo uz BOOM POP TALK! Poslušajte/pogledajte:

Comments