BOOM POP TALK Podcast sa Ninom Milović i Markom Nikolićem je novi projekat WANNABE Media studija, koji je tu da vas zabavi i da pokrene neke vedre, zanimljive teme!

U novoj epizodi, okupili smo dve legende beogradske modne scene i razgovarali o tome koliko se taj glamurozni svet luksuzne odeće i prelepih modela menjao kroz decenije. Ašok Murti je stilista i preduzetnik besprekornog ukusa, dok je Nenad Radujević direktor i osnivač Modnog studija Click, prve privatne agencije za modu na teritoriji bivše Jugoslavije.

BOOM POP TALK podcast sa Ninom Milovic i Markom Nikolicem Epizoda 2 BOOM POP TALK podcast sa Ninom Milović i Markom Nikolićem: Epizoda 2

Koliko se posao modela promenio – kako je sve to izgledalo nekada, a kroz šta sve manekenke i manekeni prolaze danas? Kako je manekenstvo izgledalo u Jugoslaviji? U našem razgovoru, saznali smo brojne zanimljivosti za koje sigurno niste znali – a takođe smo ćaskali i o dizajnerskoj sceni, ali i supermodelima iz devedesetih, ženama koje su ponovo u centru pažnje.

Mi smo baš uživali u dinamičnom razgovoru i odlično smo se zabavili, a nadamo se da ćete i vi – opustite se i saznajte nešto novo uz BOOM POP TALK!

Comments