2 6 BOOM POP TALK! Podcast
3 4 BOOM POP TALK! Podcast
Play Video

BOOM POP TALK podcast sa Ninom Milović i Markom Nikolićem: Epizoda 9

U devetoj epizodi, bila nam je čast da ugostimo legendarnog beogradskog frizera Dragana Taubnera, koji je poznato ime na domaćoj sceni, ostvarivši nebrojene saradnje i projekte. U njegov salon ne idete samo da dobijete novu frizuru, već i da se edukujete – da saznate šta vam zapravo pristaje i kako da negujete svoju kosu.

Play Video

BOOM POP TALK podcast sa Ninom Milović i Markom Nikolićem: Epizoda 8

U osmoj epizodi, bila nam je čast da ugostimo legendarnu Leontinu, pevačicu sa jednim od najboljih vokala ovih prostora, koja je zauvek izmenila i obeležila muzičku scenu Srbije.

Play Video
Play Video

BOOM POP TALK Osmomartovski specijal sa Ninom i Nađom: Epizoda 7

Povodom Međunarodnog dana ženaMarko Nikolić je u sedmoj epizodi razgovarao sa osnivačicama WANNABE MAGAZINE-a: u ulozi gosta našle su se Nina Milović i Nađa Jokanović, koje su se osvrnule na početke svoje vizije koja traje već 14 godina.

Play Video

BOOM POP TALK podcast sa Ninom Milović i Markom Nikolićem: Epizoda 6

U šestoj epizodi, bila nam je čast da ugostimo legendarnu Anđeliju Vujović, jednog od najuspešnijih modela u istoriji srpske modne scene. Ona je “kraljica transformacije”, radivši sa svim značajnim dizajnerima i fotografima. Anđelija nas je zarazila svojom pozitivnom energijom, ali nas je i iznenadila mnogim otkrićima kao, na primer, činjenicom da obožava heavy metal, tompuse i video-igre!

Play Video
Play Video

BOOM POP TALK podcast sa Ninom Milović i Markom Nikolićem: Epizoda 5

U petoj epizodi, naš gost je bio umetnik koji stoji iza najpoznatijih kadrova srpske modne fotografije – a pred njegov aparat su stala sva najveća imena domaće javne scene. Uživali smo u razgovoru sa Milošem Nadaždinom, fotografom, videografom i art direktorom sa zavidnom karijerom.

Play Video

BOOM POP TALK podcast sa Ninom Milović i Markom Nikolićem: Epizoda 4

U četvrtoj epizodi, razgovarali smo sa legendom Beograda, kreatvnim genijem i modnim hroničarem, koji je posmatrao kako se naša prestonica razvija i menja. Naš gost je Filip Maksimović, čovek sa mnogo talenata.

Play Video
Play Video

BOOM POP TALK podcast sa Ninom Milović i Markom Nikolićem: Epizoda 3

U trećoj epizodi, vodimo vas na nostalgično modno putovanje, kroz razgovor sa manekenkom i dizajnerkom Tamarom Paunović i fotografom Mišom Obradović.

Play Video

BOOM POP TALK podcast sa Ninom Milović i Markom Nikolićem: Epizoda 2

U novoj epizodi, okupili smo dve legende beogradske modne scene i razgovarali o tome koliko se taj glamurozni svet luksuzne odeće i prelepih modela menjao kroz decenije. Ašok Murti je stilista i preduzetnik besprekornog ukusa, dok je Nenad Radujević direktor i osnivač Modnog studija Click, prve privatne agencije za modu na teritoriji bivše Jugoslavije.

Play Video
Play Video

BOOM POP TALK podcast sa Ninom Milović i Markom Nikolićem: Epizoda 1

Vreme je za nešto potpuno drugačije – vreme je da se opustite, nasmejete i prisetite nekih lepih stvari. Predstavljamo vam BOOM POP TALK podcast sa Ninom Milović i Markom Nikolićem – novi projekat WANNABE Media studija, koji je tu da vas zabavi i da pokrene vedre, zanimljive teme!

Prva epizoda našeg podcasta počinje sa pravim BOOM – jer su naši sagovornici bez dlake na jeziku, ali sa britkim smislom za humor i bogatim iskustvom. Ugostili smo dve legende srpske muzičke scene, čije priče će vas sigurno zaintrigirati, nasmejati i oraspoložiti: Dejana Milićevića i Zoranu Pavić!

SUBSCRIBE FOR WANNABE LATEST NEWS

X