Belodore, najveći evropski lanac niche parfimerija, bio je mesto gde je predstavljen novi brend u asortimanu distribucije DP Lux grupe. BORNTOSTANDOUT je brend koji je nastao pre 2 godine i za vrlo kratko vreme stekao popularnost širom sveta.

Na događaju u Belodore parfimeriji u tržnom centru West65, imali smo ekskluzivnu priliku da upoznamo gospodina Džuna Lima (Jun Lim), osnivača i kreativnog direktora ovog jedinstvenog brenda, izuzetnu ličnost koja kroz umetničku estetiku izražava vrednosti brenda.

TTP07496 BORNTOSTANDOUT   predstavljen novi korejski brend niche parfema

 

TTP06662 BORNTOSTANDOUT   predstavljen novi korejski brend niche parfema

Nakon zvaničnog pozdravnog govora od strane gospodina Miloša Milutinovića, generalnog direktora DP Lux grupe (DP Lux grupa je vlasnik lanca Belodore parfimerija), imali smo ekskluzivnu priliku da razgovaramo sa osnivačem u veoma prijateljskoj atmosferi.

Događaju su prisustvovali i visoki zvaničnici Koreje u Srbiji – NJ.E. gospodin Džaevung Li (Jaewoong Lee), ambasador Koreje, kao i gospodin Jongđin Li (Yongjin Lee) direktor Korejske agencije za trgovinu, investicije i promociju – KOTRA (Korea Trade-Investment Promotion Agency).

TTP07272 BORNTOSTANDOUT   predstavljen novi korejski brend niche parfema

 

TTP06655 BORNTOSTANDOUT   predstavljen novi korejski brend niche parfema

 

TTP06663 BORNTOSTANDOUT   predstavljen novi korejski brend niche parfema

BORNTOSTANDOUT karakteriše jak kontrast crvene boje nasuprot bele na bočicama parfema koje su inspirisane belim porcelanom (tradicionalni kulturni simbol Koreje), provokativna imena i sirove foto kampanje koje su nešto drugačije od onoga što obično očekujemo kada su u pitanju luksuzni brendovi. Ali brend kaže: ‘’Who f****n’ cares?’’

Mi smo i te kako marili i isprobali BORNTOSTANDOUT parfeme i možemo reći da su njihovi mirisi izvanredni. Uniseks mirisi koji su dostupni u Belodore-u: Smokin` Gun, Sex & Cognac, Fig Porn, Dirty Rice, Naked Neroli, Mud, Indecent Cherry, DGAF, Drunk Lovers, i Dirty Heaven.

TTP06689 BORNTOSTANDOUT   predstavljen novi korejski brend niche parfema

Nakon predstavljanja BORNTOSTANDOUT u Beogradu, brend će se predstaviti dan posle (u četvrtak, 21. marta) i u Belodore flagship prodavnici u Budimpešti gde će Džun Lim razgovarati sa mađarskim medijima i influenserima.

TTP07026 BORNTOSTANDOUT   predstavljen novi korejski brend niche parfema

 

TTP07208 BORNTOSTANDOUT   predstavljen novi korejski brend niche parfema

 

TTP06863 BORNTOSTANDOUT   predstavljen novi korejski brend niche parfema

O BELODORE parfimerijama

Od svog osnivanja 2020. godine, Belodore je sinonim za luksuz i jedinstvenost. Ovaj međunarodni lanac niche parfimerija prisutan je u 6 zemalja: Bugarska, Hrvatska, Mađarska, Severna Makedonija, Crna Gora i Srbija. Lanac Belodore parfimerija broji 13 prodavnica gde stručno osoblje svojim znanjem i ljubaznošću doprinosi ličnom iskustvu kupovine.

Na policama Belodore prodavnica stoje pažljivo odabrani brendovi (preko 50) sa 4 kontinenta kao što su: Creed, Tiziana Terenzi, Xerjoff, Acqua di Parma, Dr. Barbara Sturm, Elemis i mnogi drugi.

Belodore je prisutan i online sa 4 internet prodavnice za 4 različita tržišta: Mađarska, Hrvatska, Srbija i Crna Gora.
Odabir parfema u Belodore parfimerijama je više od obične kupovine: to je jedinstvena prilika da ponesete sa sobom komadić istorije, umetnosti i inspiracije. Sa izborom najfinijih mirisa i visokokvalitetne kozmetike, ovde možete doživeti zašto se niche parfem definiše kao “čista umetnost”.

O BORNTOSTANDOUT

BORNTOSTANDOUT® je korejski parfemski niche brend lansiran 2022. godine.

Džun Lim (Jun Lim) je osnivač, vlasnik i kreativni direktor ovog trenutno veoma popularnog niche brenda parfema o kome priča ceo svet. Brend, već uveliko poznat po svojim umetničkim izražajima, hrabrim vizualima i originalnim mirisima, osvaja svet parfema.

BORNTOSTANDOUT se zaista ističe, jer je moto brenda: ‘’živeti život bez kritika i pobuniti se protiv standarda’’.

Parfemska boca BORNTOSTANDOUT je reinterpretacija belih porcelanskih boca iz perioda dinastije Čosona (Joseon) koje karakteriše prostrana struktura, vrhunska estetika i kvalitet.

Da bi dramatično prikazali identitet brenda koji je senzualan i dekadentan, replicirali su rafiniranu, ali obimnu krivinu belog porcelana i čistu belu boju kao osnovu parfemske boce. Vatreno crvena (Crimson Red), je boja koja je možda najdramatičnije kontrastna beloj, i brend je koristi kako bi predstavio nestandardni i provokativni identitet brenda.

Comments