O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

WE LOVE: #musthave patike koje ćeš viđati svuda tokom narednih meseci

Uvod u leto u Beogradu: Šta ne smeš da propustiš tokom juna

Održivost kao budućnost mode iliti zašto treba da daš prednost klasici

Kako da prevaziđeš strahove i ostvariš svoj najveći cilj

3 najneprijatnije situacije + kako da se izvučeš

Beauty Talks: Kako da ti koža bude glatka duže vreme?

U fokusu: Ovaj uređaj za uklanjanje dlačica koriste sve influenserke – i oduševljene su rezultatima!

Sara Jo ti otkriva kako da pronađeš odgovarajuću nijansu crvenog karmina!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

1/2

Sve popularnija brazilska zvezda Anitta ovog petka je objavila svoj četvrti studijski album, a prvi trilingualni album pod nazivom Kisses, na kojem će se naći pesme otpevane na španskom, engleskom i portugalskom jeziku.

Ovo je ujedno i prvi vizuelni album Anitte, pa je za svih deset numera spremila i spotove koji će ispratiti album u potpunosti i dočarati njenu muziku. Samo neki od gostiju na Kisses su Snoopp Dogg, Becky G, Alesso, Prince Royce i mnogi drugi, tako da se može reći da ova pevačica donosi najbolje moguće do sada na ovom albumu.

Svaka pesma predstavlja jednu stranu Anitte, koja postoji u meni i koja me čini onim što jesam. Album sam nazvala “Kisses” jer postoji hiljadu vrsta poljubaca, a to simbolično ostaje i dalje samo poljubac”, rekla je Anitta u videu na društvenim mrežama i ukratko objasnila inspiraciju iza svog albuma.

Kao zvezda koja se ističe sve više i više po zabavnim spotovima, saradnjama sa poznatim facama kao što su Maluma, Pharrell Williams, J. Balvin, očekivanja za njen rad su svakako visoka, ali ono što smo do sada naučili o njoj je da ona uvek dostavi savršeno upakovan muzički produkt koji ćemo obožavati.

Nakon njene prve saradnje sa Alessom na pesmi Is that for me još 2017. godine, ova dvadesetšestogodišnja zvezda je postala veoma tražena na svetskom nivou, i samim time je sebi otvorila vrata za apsolutno sve divne momente koji tek slede.

Anitta je zapala za oko i Madonni, te su zajedno objavile fotku iz studija, a pretpostavlja se još uvek da je ova mlada pevačica gost na jednoj od pesama koji će se naći na četrnaestom studijskom albumu kraljice popa.

Pored fantastične muzike, veoma istaknute borbe za ljudska prava u trenutno veoma konzervativnom Brazilu, ono što je takođe veoma ističe je sposobnost transformacije koja je uvek poželjna u šoubiznisu. Anitta veoma lako i sa velikim stilom prelazi iz svečane haljine za crveni tepih do provokativnog kostima koji nosi kada izađe na binu gde nastupa.

Editors choice