Britanska TV produkcija jedna je od najpopularnijih, ali svakako i najplodonosnijih na svetu. U proteklih nekoliko decenija je u  svet iznedrila čitav niz TV serija koje smo pomno pratili, a može se čak i reći da smo bili opsednuti njihovim junacima. Televizijsko stvaralaštvo se u Velikoj Britaniji nastavlja punom parom, pa smo zato danas izdvojili nekoliko sjajnih TV serija koje su privukle našu pažnju, a koje ćete i vi, kada ih jednom pogledate, sigurno zavoleti.

Prey

Ljubitelji krimi žanra sigurno će biti opsednuti ovom serijom i pričom o detektivu-hirurgu koji pokušava da reši dva slučaja ubistva i na tom putu u sam proces uključuje bivšeg policajca i čuvara zatvora. Ova serija je bila nominovana za BAFTA nagradu za najbolju televizijsku dramu.

Trejler pogledajte ovde. 

britanske tv serije 1 Britanske TV serije koje ćete OBOŽAVATI!

Luther

Idris Elba, jedan od ovogodišnjih dobitnika SAG nagrade, u ovoj seriji igra detektiva Džona Lutera i jedan je od glavnih “krivaca” za neverovatan uspeh koji je postigla ova kriminalistička serija. Trenutno se emituje drugi deo četvrte sezone, dok je svaka od epizoda ispunjena misterijama koje će vas naterati da budete prikovani za ekran satima.

Trejler pogledajte ovde. 

britanske tv serije 2 Britanske TV serije koje ćete OBOŽAVATI!
Comments