British Fashion Awards je nesumnjivo jedan od najiščekivanijih događaja u modnom kalendaru! Zvanično se vraća u Royal Albert Hall, a kao što je i moglo da se očekuje, sve je izgledalo božanstveno. Proslava sa najvećim zvezdama posebno dobija na značaju jer, između ostalog, ima i humanitarni karakter – prikupljanje novca za BFC fondaciju koja podržava mlade dizajnere i prikazuje brendove kao što su Loewe, Bottega Veneta i Valentino.

S obzirom na to da je na crvenom tepihu prikazano toliko fascinantnih kreacija, jasno je da će se o njima pričati nedeljama. U konkurenciji za modela godine bile su Adut Akech, Bella Hadid, Lila Moss, Paloma Elsesser i Quannah Chasinghorse, a voditeljka Jodie Turner-Smith imala je tu privilegiju da proglasi pobednicu.

Jodie Turner-Smith i neverovatna Gucci haljina

U raskošnoj haljini, Turner-Smith je definitivno bila u jednom od svojih najboljih izdanja, mameći poglede svih prisutnih.

Pročitajte i ovo: 8 belih stajlinga u kojima ćete zablistati tokom zime

Adut Akech u Nensi Dojaka kreaciji

Kao i uvek, svoja i ekstravagantna. Odvažna, kao i uvek, ponela je kreaciju onako kako bi retko ko to umeo!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Metro Magazine (@metromagph)

Simone Ashley

Kreacija koju je Simone iznela, pokupila je simpatije svih prisutnih, ali i publike na društvenim mrežama. Materijal nežnoljubičaste boje ukrašen nešto tamnijim dijamantima, istakao je njenu vitku figuru. Kao izuzetan modni trenutak pamtiće se i kapuljača u istom maniru!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simone Ashley (@simoneashley)

Han So-hee

Haljina koja je postala viralna! Inspirativna, mlada, talentovana i harizmatična glumica ponela je dugu, zelenu haljinu i stavila sebe u prvi plan. Da li je i vas inspirisala da na svečanost za koju se spremate ponesete istu haljinu? Deluje kao da ćemo je u narednoj godini svuda viđati!

Florence Pugh u Valentino kreaciji

Glumica je imala zadatak da proglasi dizajnera godine, a ta nagrada je otišla u ruke modnoj kući Valentino; nagradu je preuzeo kreativni direktor Pier Paolo Piccioli. Posebno je zanimljivo to što je Florence uručila nagradu kreatoru čiju je haljinu i nosila tokom dodele. Nije krila sreću jer sa njim ponovo deli reflektore pozornice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iconic News (@iconicnewsfr)

Naomi Campbell

Podjednako ispraćenu Valentino kreaciju predstavila nam je Naomi Campbell. Slavni supermodel, Naomi je pozirala pred objektivima i smeškala se komplimentima. Srebrna haljina sa šljokicama nikada nije izgledala bolje!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by S Moda (@s_moda)

U nastavku teksta predstavljamo još kreacija koje će vas impresionirati!

Tilda Swinton

Ashley Graham

Kristen McMenamy

Elsa Hosk

 

View this post on Instagram

 

A post shared by elsa❤️ (@hoskelsa)

Maya Jama

Paloma Elsesser

Erin O’Connor

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ERDEM (@erdem)

Sheila Atim

Jourdan Dunn

Pročitajte i ovo: Moda sa crvenog tepiha na American Music Awards 2022

Naslovna fotografija: instagram.com/simoneashley

Dragana Stojanović

Comments