Koliko puta si čula ili negde pročitala o tome kako devojke obožavaju vikend da provedu na brunch-u sa drštvom ili svojim partnerom? Ako ništa drugo, onda ovaj izraz ćesto možeš da čuješ na društvenim mrežama, jer blogerke vole da “brančuju” često. Brunch je period okupljanja, obedovanja koji nije ni doručak, a ni ručak, već nešto između, pa je zbog toga i dobio ovaj naziv na engleskom jeziku. Ali zanimljivo je to kako postoje brojne odevne kombinacije koje se nose baš za ovu priliku, jer je njihov zadatak uvek da budu udobne i komforne, ali uz sve ti o vrlo trendi. Pa ako i ti imaš brunch partiju za ovaj vikend ili uskoro, onda je potrebno da znaš i kako da se stilizuješ.

Uz jedne nešto šire farmerke, koje si u nogavicama šire dodatno i tako prave model “zvonarice” koje su ponovo u trendu, dovoljno će biti da obučeš neki oversize džemper, papuče ili patike, šta god da ti je prijatnije i spremna si da kreneš na dogovoreno mesto i da se uz odličan autfit provedeš i zaista odmoriš.

brunch outfits 1 #BrunchTime: Obuci se moderno i udobno za ovu priliku

Osim toga, možeš da se odlučiš i za nešto elegantniju varijantu sa ovakvim modelom farmerki. Uz asimetričnu košulju, a asimetrični odevni komadi su još jedan od trendova koji se propagiraju ove sezone, neke manje štikle, torbu koja je čvrste forme, biće ti potrebne samo još naočare kao detalj, ali i potreba jer su krenuli sunčani dani i spremna si za pokret.

brunch outfits 2 #BrunchTime: Obuci se moderno i udobno za ovu priliku
Comments