bruno mars05 Bruno Mars za aprilski GQZa njega je prethodna godina bila više nego uspešna, donela je sedam Grammy nominacija, a prodaja albuma je išla u tri serije. Za “GQ” Bruno je pristao na fotosešn poput pravog modela, iako ne voli kada ga porede sa istima, jer je on, kako kaže, “fu**ing musician“. U intevjuu govori i o nedavnom incidentu u kojem je prilikom nastupa u Las Vegasu bio uhapšen zbog posedovanja kokaina.

U septembru, Mars je bio u pritvoru zbog sumnje o posedovanju ove supstance. Policija je utvrdila da je pevač kod sebe imao 2,6 grama kokaina. Nakon što je proglašen krivim za posedovanje kokaina, sudija je odredio novčanu kaznu u vrednosti od $2.000 i 200 sati volonterskog rada.

Bruno je završio svoju turneju “Hooligans in Wondaland Tour” po Evropi, i već sledećeg meseca će nastupati na Filipinima, kao i u Australiji, Novom Zelandu, Maleziji i Indoneziji.

Brunov modni savet za džentlmene

Jednim običnim sivim šeširom možete postignuti sjajan efekat, bilo da nosite polo majicu bilo elegantno odelo, savetuje Bruno. Traka na šeširu ne treba uvek da se podudara sa vašim autfitom, dopustite sebi kršenje pravila, jer po njegovim rečima, moda je igra.

Na slikama u editorijalu Bruno Mars nosi kreacije brendova: Sean John, Armani, Rag & Bone i Burberry.

Nešto više o Brunu

Njegovo pravo ime je Piter Hernandez (Peter Hernandez), rođen je u oktobru 1985. godine. Odrastao je na Havajima u porodici koja je bila naklonjena muzici, njegov otac je perkusionista, a majka je posedovala izuzetan vokal. Rano je počeo da se bavi muzikom. Za njega je ona ceo svet. Bruno voli da kaže : “Sve što treba da znate o meni su moje pesme. Ništa iz moje biografije ne treba da razumete, samo slušajte i uživajte”. Bruno je autor pesama : “Nothin’ on You” i “Billionaire” , internacionalnog hita “Right Round” koju izvodi Flo Rida (Flo Rida), i koautor pesme fudbalskog prvenstva u Južnoj Africi, “Wavin’ Flag” .

Veliko poštovanje ima prema muzici Elvisa Prislija (Elvis Presley) i Majkla Džeksona (Michael Jackson). Sarađivao je sa britanskim sastavom Šugabejbs (Sugababes),  Aleksandrom Bruk (Alexandra Burke), Trejvijem Mekojom (Travie McCoy ), Brendi (Brandy), Šonom Kingstonom (Sean Kingston).

Njegov debi singl nazvan “Just the Way You Are”, sa njegovog predstojećeg albuma, u prodaju je pušten 19. jula 2010. Pesma je dostigla 20. mesto na Billboard hot 100. Njegova muzika je kombinacija popa, roka, regea, hip-hopa i soula.


Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan najnovijim beauty trendovima i neobičnim pričama o večnim modnim klasicima. Svoju kreativnost ispisuje na stranicama svog bloga Juliet’s Pen.

Comments