Bryan Hearns je ime u modnom dizajnu za koje ćete neminovno čuti u narednom periodu. Ovaj modni kreator iza sebe već ima saradnje sa najizraženijim ženskim umetnicama današnjice, pa su tako njegove iconic look-ove nosile Ariana Grande, Cardi B, Megan Thee Stalyon, Doja Cat, Teyana Taylor i Kylie Jenner. San mu je da jednog dana sarađuje i sa Rihannom, što bi bila saradnja koju apsolutno želim da vidim.

Bryan je studije dizajna završio na Modnom institutu u Kaliforniji, a kaže da je interesovanje za modu stekao još u srednjoj školi gde je mapirao stil svojih “cool kids” vršnjaka i pratio ko se kako i zašto oblači. Nakon toga, otkrio je modne revije i počeo da prati modnu kuću Dior u trenutku kada je njen kreativni direktor bio niko drugi do John Galliano – koji mu je postao aposolutni uzor i inspiracija. Tada je odlučio da je moda definitivno poziv kojim će se baviti u budućnosti.

Njegova estetika je inspirisana 2000-tim godinama, erom kojom su vladali Paris Hilton, kristali, šljokice i mrežaste čarape, a svoje modele ne kreira kako bi bili samo trendy u trenutku, već želi da budu jedinstveni i ostanu zapamćeni. Takođe, uticaj na njegov rad imali su i sami teški početci sa kojima se borio u dizajnu, kada je većinu materijala za kreiranje kupovao u Home Depot lancima prodaje za kućne popravke i izgradnju. Ovi uticaji mogu se videti u korišćenju nitni, lanaca i metala u njegovim modelima, koje su tek kasnije zamenili kristali, a prisutnost sexy ženskih look-ova iz 2000-tih godina dobro se ogleda u kostimu koji je svojevremeno uradio za Kylie Jenner. On je tom prilikom dizajnirao Halloween look u kojem je Kylie “pretvorio” u Christinu Aguileru iz spota za pesmu “Dirrty“.

Comments