Bubble ponytail je hit frizura ove zime, koja se može nositi na više kreativnih načina. Otkrivamo vam 7 ideja za stilizovanje, koje će vam dobro doći za dan ili veče, kad želite da izgledate privlačno, ali i primećeno. I dok smo bubble ponytail viđali gotovo svuda sredinom devedesetih godina, ova šik frizura se ponovo vratila u modu, ali u malo osveženijem obliku.

Kako se pravi bubble ponytail frizura

Osnova ostaje ista, kosa se vezuje u nizak ili visok rep, ali se volumen i tekstura mogu naglasiti na razne načine, i upravo to nam daje mogućnost stilskog izbora. Osim toga, bubble ponytail će vam odlično doći u onim situacijama kad imate bad hair day, a potreban vam je brzi recept za postizanje trendi frizure.

Kada je reč o stilizovanju, važno je da naglasimo da vam nije potrebno posebno umeće pravljenja frizure. Dovoljno je da nanesete sprej za teksturu, vežete kosu u rep, a zatim stavite gumice. I dobro zapamtite, što više trakica – efekat će biti bolji!

7 ideja za stilizovanje bubble ponytail frizure

S mašnom

Ukoliko ste ljubitelj ženstvenih aksesoara, onda obavezno upotrebite svoju omiljenu mašnu kao šik detalj za nadogradnju bubble ponytail frizure. Dakle, zavežite visok rep, zagladite kosu i, umesto običnih trakica, uvojke zavežite pomoću svilenih mašni. Kada je reč o boji, klasična crna ili suptilna bež bi predstavljale najbolji izbor, sa kojim nikada nema greške.

Monohromatski

Ako volite minimalistički stil, onda ćete sigurno biti oduševljeni ovom frizurom. Reč je o plavoj kosi, zavezanoj u visok rep, a zatim ukrašenoj sa zlatnim nakitom, koji se potpuno stapa u zlatne uvojke.

Na puštenoj kosi

Iako bubble ponytail najčešće možemo videti u obliku visokog repa, istina je da ova frizura pruža mnoge mogućnosti za stilizovanje. Ukoliko ste ljubitelj hippie mode, onda će vam se sigurno dopasti frizura manekenke Gigi Hadid –  kosa je puštena, razdeljak je na sredini, a dva bubble ponytaila uokviruju lice!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Dva bubble ponytaila

Petak je veče, idete na party sa prijateljima i potrebna vam je kul frizura? Napravite bubble ponytail i to dva! Vodite računa da vam je razdeljak tačno na sredini glave, kao i trakice na repu, kako vi frizura bila savršeno simetrična i uglađena.

Niski bubble ponytail

Kao što smo rekli, bubble ponytail se može nositi na različite načine, pa čak i ukoliko preferirate nizak rep možete nositi ovu popularnu frizuru. Zavežite kosu pomoću gumice, trudeći se da postignete što prirodniji, i pomalo messy izgled. Kosa će na ovaj način izgledati gušća.

Upečatljiva bubble ponytail frizura

U slučaju da želite da isprobate nešto drugačije, onda napravite ovu zanimljivu bubble ponytail frizuru! Iako izgleda vrlo kompleksno, istina je da se prilično lako stilizuje. Potrebno je da podelite kosu na sredinu, a zatim da sa svake strane izdvojite tri veća pramena i zavežete ih u rep. Na kraju, samo ih povežite.

Sa šnalom

Ovo je još jedna vrlo opuštena bubble ponytail frizura, koja se sastoji iz niskog repa i izdvojenih pramenova koji obuhvataju lice. Ako se pitate šta je ovde drugačije, reći ćemo: aksesoari! Kosa je vezana u čvrst rep, a u središtu je dodata upečatljiva šnala. Na kraju, svaka gumica je obavijena jednim pramenom kose. 

Pročitajte i ovo: Plavi bob je ultimativni hairstyle trend: 7 načina za stilizovanje ove frizure

Naslovna fotografija: instagram.com/clairerose

Kristina Page

Comments