Veza između Njujorka i mode je tako prirodna i logična. Makar iz mnogih filmova i serija koje smo odgledale imale smo prilike da se uverimo da se na ulicama ove metropole može videti bukvalno svašta i pod tim “svašta” ne mislimo ni na šta loše. Prosto, ulice Njujorka su tako originalne, kreativne i šarenolike da nam se čini da smo u svakom trenutku na modnoj reviji. Za ljubitelje mode Njujork je zato doslovno raj na zemlji!

Njujorčanke su svakako devojke koje poznaju tajne dobrog stila, a vreme je da ih naučite i vi!

Najpre, devojkama iz Njujorka je važno da budu obučene sa ukusom. One nikada ne preteruju i vode računa šta sa čime kombinuju. Čak i kada vidite neku sasvim “otkačenu” kombinaciju, verujte da je ona pažljivo osmišljena da odaje baš takav utisak koji ste i same stekle. Takođe, prave Njujorčanke se često vode parolom “manje je više” pa tako ovo modno pravilo imajte i same na umu kada smišljate svoj stajling.

njujork 1 Budite STILIZOVANE kao prave Njujorčanke

S obzirom na to da je Njujork grad koji nikada ne spava i u kome se svi stalno kreću i negde žure, modni imperativ je imati makar jedan par udobne obuće. Naravno da Njujorčanke obožavaju štikle i elegantna izdanja, ali im je i te kako bitna i udobnost i praktičnost. Vodite se i vi ovim i obavezno ovog proleća nabavite par udobnih patika koje ćete moći d nosite što češće.

njujork 2 Budite STILIZOVANE kao prave Njujorčanke

Detalji čine stil i zato se trudite da svoje kombinacije uvek obogatite zanimljivom torbom, recimo. Vodite računa o tome da kombinacije budu “smislene” i stilovi međusobno uklopivi kako bi vaš celokupni izgled zaista bio “na mestu”.

njujork 3 Budite STILIZOVANE kao prave Njujorčanke
Comments