389A7220 1 Manje bora i celulita, gušća kosa i jači nokti: Otkrijte najbolji beauty suplement koji deluje već za 4 nedelje
1 4 Manje bora i celulita, gušća kosa i jači nokti: Otkrijte najbolji beauty suplement koji deluje već za 4 nedelje

Manje bora i celulita, gušća kosa i jači nokti: Otkrijte najbolji beauty suplement koji deluje već za 4 nedelje

Lepota dolazi iznutra – kada se osećamo zdravo i energično, to se odražava na izgled naše kože, kose i noktiju. Da bismo bolje brinuli o svom telu, potrebno je da ga upoznamo – da shvatimo šta mu treba kako bi optimalno funkcionisalo, kako bismo “sijali” i osećali se dobro.

Jedan od najvažnijih proteina u našem telu jeste kolagen, za koji ste sigurno čuli. Kolagen čini oko 30% ukupnog proteina vašeg organizma. Kolagen je primarni gradivni blok kože, mišića, kostiju, tetiva i ligamenata, kao i drugih vezivnih tkiva. Takođe se nalazi u organima, krvnim sudovima i crevnoj sluznici.

U poslednje vreme, sve više se govori o prednostima koje unos kolagena u vidu suplemenata ima za našu lepotu i zdravlje, a to podržava i nauka. Da biste shvatili zašto je uključivanje kolagena u vašu rutinu pametna odluka – i koji kolagen je najbolji izbor – hajde prvo da razumemo zašto je ovaj protein toliko važan!

389A7330 1 Manje bora i celulita, gušća kosa i jači nokti: Otkrijte najbolji beauty suplement koji deluje već za 4 nedelje
389A7345 1 Manje bora i celulita, gušća kosa i jači nokti: Otkrijte najbolji beauty suplement koji deluje već za 4 nedelje

Kolagen - za elastičnost i mladalački sjaj

Kolagen koži daje elastičnost i mladalački sjaj. Kada je u pitanju naš ten, kolagen igra  vitalnu ulogu u održavanju kože glatkom, gipkom i blistavom, tako što podstiče rast novih ćelija.

Uprkos tome što često povezujemo kolagen sa kožom, ovaj protein igra važnu ulogu u celom ljudskom telu i ima veliki uticaj na zdravlje. Postoji više od 28 različitih tipova kolagena, a u ljudskom telu su najčešći kolagen tipa I (koža, kosti, tetive, organi), tip II (hrskavica), tip III (krvni sudovi, materica, creva ), tip IV (unutrašnje obloge organa) i tip V (kosa). 

Preko 90% kolagena vašeg organizma se sastoji od tipa I, koji ne samo da podržava elastin u koži, već obezbeđuje snagu i strukturu kostiju, tetiva i ligamenata.

389A7477 1 Manje bora i celulita, gušća kosa i jači nokti: Otkrijte najbolji beauty suplement koji deluje već za 4 nedelje
389A9181 1 Manje bora i celulita, gušća kosa i jači nokti: Otkrijte najbolji beauty suplement koji deluje već za 4 nedelje
2 4 Manje bora i celulita, gušća kosa i jači nokti: Otkrijte najbolji beauty suplement koji deluje već za 4 nedelje

Šta se dešava sa kolagenom kako starite?

Vaše telo proizvodi kolagen kada se aminokiseline, koje se dobijaju iz hrane bogate proteinima, kombinuju sa mineralima i izvorima vitamina C. Kada ste mladi, vaši nivoi kolagena su na vrhuncu; međutim, proizvodnja kolagena može početi prirodno da opada već u dvadesetim godinama.

Pad nivoa prirodnog kolagena uzrokuje neke od neželjenih efekata starenja kože – kao što su bore, fine linije, gubitak elastičnosti, smanjena hidratacija, bol u zglobovima i sporije zarastanje rana.

Kako starite, prirodni proces sinteze kolagena postaje sve ređi. Tada, uzimanje suplemenata kolagena može pomoći u povećanju vaših prirodnih zaliha i podržati sintezu kolagena. Kad koža počne da gubi elastičnost i vlakna kolagena u vašem dermisu postanu manje efikasna (već u dvadesetim godinama), vreme je da pomognete svom telu!

Zamislite kolagen kao deo svoje rutine nege kože, koji vam pomaže da postignete mladalački sjaj – iznutra. Ali, u moru izbora različitih kolagena, kako se opredeliti za najbolji? 

Predstavljamo vam rešenje za mladoliku kožu, jače nokte i kosu BURЯA® Collagen BEAUTY oralni rastvor!

389A9088 1 Manje bora i celulita, gušća kosa i jači nokti: Otkrijte najbolji beauty suplement koji deluje već za 4 nedelje

BURЯA® Collagen BEAUTY - najmoćniji anti-age tečni kolagen

Manje bora i celulita, gušća kosa i jači nokti – to je ono što svi želimo, a sada zapravo postoji moćno rešenje da to i postignemo! 

BURЯA® Collagen BEAUTY oralni rastvor je tečni kolagen sa dodatkom hijaluronske kiseline i vitamina C koji je najefikasnije anti-age oružje u borbi protiv neželjenih efekata starenja

Oralni rastvor BURЯA® Collagen BEAUTY je prijatnog ukusa maline, a u njemu su sadržani pažljivo odabrani aktivni sastojci, koji donose vidljive rezultate već za 4 nedelje: povećavaju elastičnost i čvrstinu kože, smanjuju bore i fine linije na koži, kao i celulit. Takođe, pospešuju rast noktiju i povećavaju gustinu kose.

Uz ovo, BURЯA® Collagen BEAUTY rastvor ne sadrži šećer, tako da ne morate da brinete o “skrivenim” kalorijama i štetnim aditivima.

Ključni sastojci oralnog rastvora su visokokvalitetni bioaktivni peptidi kolagena – VERISOL®, kao i hijaluronska kiselina i vitamin C. Evo zašto je svaki sastojak u BURЯA® Collagen BEAUTY povoljan za vašu lepotu.

389A7503 Manje bora i celulita, gušća kosa i jači nokti: Otkrijte najbolji beauty suplement koji deluje već za 4 nedelje
389A7548 1 Manje bora i celulita, gušća kosa i jači nokti: Otkrijte najbolji beauty suplement koji deluje već za 4 nedelje

VERISOL®: Tajna mladolike kože

VERISOL® je peptid kolagena koji stimuliše ćelije fibroblasta u dermalnom sloju kože da povećaju proizvodnju kolagena. To rezultira većom proizvodnjom dermalnog kolagena i sveukupno pomaže u borbi protiv znakova starenja. Bioaktivni peptidi kolagena, dobijeni hidrolizom kolagena tipa I i III, manje su molekulske mase u odnosu na kolagen, pa se lakše i brže vare i apsorbuju, što doprinosi ostvarivanju maksimalnih benefita BURЯA® Collagen BEAUTY oralnog rastvora.

Hijaluronska kiselina: Tajna jedre i hidrirane kože

Hijaluronska kiselina može pomoći u povećanju sadržaja vlage u vašoj koži, što zatim smanjuje vidljivost i dubinu bora i daje “puniji” izgled tenu. U kombinaciji sa VERISOL® peptidima kolagena, ima efekat regeneracije kože, koja će biti elastičnija i manje hrapava. Dnevna doza hijaluronske kiseline u BURЯA® Collagen BEAUTY oralnom rastvoru iznosi čak 100 mg.

Vitamin C: Tajna zaštićene kožeVitamin C: Tajna zaštićene kože

Vitamin C je moćni antioksidant, koji je neophodan za sintezu kolagena i regulaciju ravnoteže kolagena i elastina u dermisu. Pored toga, vitamin C u BURЯA® Collagen BEAUTY oralnom rastvoru pomaže u sprečavanju oštećenja izazvanih agresorima iz životne sredine, kao što su izlaganje suncu, zagađenje, stres i dim.

389A7389 1 Manje bora i celulita, gušća kosa i jači nokti: Otkrijte najbolji beauty suplement koji deluje već za 4 nedelje
bura kolagen dodatna fotka 3 Manje bora i celulita, gušća kosa i jači nokti: Otkrijte najbolji beauty suplement koji deluje već za 4 nedelje

Kako da konzumirate BURЯA® Collagen BEAUTY?

Zbog svega toga, BURЯA® Collagen BEAUTY je lako uključiti u dnevnu rutinu – u jednom lakom koraku, dobijate mnogo benefita! Svako pakovanje ima 15 kesica, a konzumira se jedna dnevno.* Sadržaj se može popiti direktno iz kesice ili razblažiti u vodi, soku ili čaju. Za najbolje efekte preporučuje se primena u periodu od 3 meseca.

Podržite vašu lepotu iznutra – uradite nešto dobro za sebe baš svaki dan uz BURЯA® Collagen BEAUTY.

*Proizvod nije namenjen trudnicama i dojiljama. Proizvod ne treba da koriste osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda. Osobe sa oboljenjima jetre ili bubrega moraju biti vrlo oprezne kod upotrebe proizvoda sa hidrolizatima kolagena.

389A9093 1 Manje bora i celulita, gušća kosa i jači nokti: Otkrijte najbolji beauty suplement koji deluje već za 4 nedelje
389A7522 1 Manje bora i celulita, gušća kosa i jači nokti: Otkrijte najbolji beauty suplement koji deluje već za 4 nedelje
2 4 Manje bora i celulita, gušća kosa i jači nokti: Otkrijte najbolji beauty suplement koji deluje već za 4 nedelje

Više o BURЯA® Collagen BEAUTY oralnom rastvoru i svim drugim Esensa proizvodima saznajte na sajtu, Instagram, Facebook i YouTube stranicama.

SUBSCRIBE FOR WANNABE LATEST NEWS

X