Pre dva dana, 14. maja, otvoren je 72. Filmski festival u Kanu koji će trajati do 25. maja. U modnom smislu, ovo znači da imamo dosta vremena za analizu crvenog tepiha i izdvajanje najlepših toaleta koje su poznate dame tom prilikom prošetale, a za sada, ovo su najbolja izdanja koja smo imali priliku da vidimo.

Na Seleni Gomez smo videli već nekoliko sjajnih autfita, a ne samo da se mlada pevačica potrudila oko izbora garderobe, već je i beauty “deo” odrađen odlično! Klasična i prilično svedena šminka joj je odlično pristajala, pa pretpostavljamo da u njenim izdanjima već možemo da uočimo trendove koji će vladati tokom narednih sezona.

Hina Khan nam je po ko zna koji put potvrdila da su odela jedna od onih stajling formula koje nikada neće izaći iz mode, a ukoliko na to dodamo i prelepu puder-roze nijansu sa dodatkom printa, dobijamo trend koji će sasvim sigurno biti jedan od vodećih ovog proleća. We love!

Araya Alberta Hargate je ove godine bila zadužena za “predstavljanje” moderne princeze – njena Ralph & Russo haljina je bila apsolutno predivna, nežna, romantična i bajkovita i kada bismo i same šetale crvenim tepihom, odabrale bismo ovako nešto!

Kreaciju iste modne kuće nosila je i uvek savršeno stilizovana Alessandra Ambrosio, a ova haljina na neki neodoljivi način podseća na nešto što bismo mogli da zamislimo na modernoj mladi, pa eto inspiracije za mlade koje žele da izgledaju autentično i drugačije!

Kad smo već kod neočekivanih, a i dalje prelepih ideja za venčanice, haljina koju je nosila Romee Strijd se takođe može uvrstiti u ovu kategoriju. Uzana, elegantna i savršena za isticanje figure, ova haljina je učinila da Romee blista u svakom smislu!

Comments