Godina 2022. je počela u znaku beba, bar kad su poznate ličnosti u pitanju. Ne znamo da li je to nešto u vazduhu, da li je takav horoskop i u čemu je stvar, ali je činjenica da u ovom trenutku mnogo poznatih ličnosti očekuje prinovu.

Ima ih toliko da smo rešili da napravimo spisak, ko će sve postati ili je već postao roditelj u ovoj godini…

Rihanna i A$AP Rocky

Trideset i prvog januara zvanično smo saznali da Rihanna i A$AP Rocky očekuju bebu i presrećni smo zbog njih. Postojale su već ranije pretpostavke da je pevačica trudna, ali se ništa nije znalo zasigurno. Onda nas je Rihanna oduševila sa postom na Instagramu gde je pokazala svoj trudnički stomak. Ne znamo tačno koji je pol bebe, ali što bi rekli, to nije bitno, bitno je da je zdravo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jameela Jamil (@jameelajamil)

Chriss Pratt i Katherine Schwarzenegger

Možda već znate da Chriss Pratt i Katherine Schwarzenegger imaju jednu ćerku, koja je na svet došla u avgustu 2020. godine. A u decembru prošle godine ovaj par je potvrdio da očekuju zajedničko drugo dete. Da podsetimo, Chris Pratt ima i sina iz prvog braka sa glumicom Annom Faris, tako da sada očekuje treće dete.

Jennifer Lawrence i Cooke Maroney

Jennifer Lawrence se tek nedavno porodila! Informacija je ozvaničena 23. febuara u Los Anđelesu. Nije nam još uvek poznato kog pola je dete i koje mu je ime, kao ni tačan datum rođenja. Lawrence namerno ne otkriva detalje zato što želi da zaštiti privatnost svoje bebe i to poštujemo. Ova glumica je u braku sa direktorom galerije Cookeom Maroneyjem s kojim se venčala 2019. godine.

Comments