1 15 Nega kože od glave do pete: Ovo su savršeni skin i body care proizvodi za tebe!

Nega kože od glave do pete: Ovo su savršeni skin i body care proizvodi za tebe!

Da li ste nekad pomislili kako je skin care zapravo isto što i self care. Isto kao što se brinemo o svom umu i mentalnom zdravlju, posebnu pažnju trebalo bi da posvetimo svom licu, telu i svojoj koži – koja je naš verni zaštitnik od spoljašnjeg sveta. Naš duh i telo su neraskidivo povezani i zato nije ni čudo što bolje mislimo onda kada se bolje osećamo u sopstvenoj koži. 

Možda vam deluje kao da je prijatan osećaj u koži nešto što se podrazumeva, ali to nije uvek slučaj. Tipovi kože variraju od ekstremno suve kože, preko suve, normalne, mešovite, masne pa sve do ekstremno masne – a svaki od njih može se susretati sa neprijatnim simtomima koji izazivaju unutrašnji nemir. Zato, kako biste sebi obezbedili bezbrižno uživanje u svojim danima, predlažemo vam da pažnju prvenstveno posvetite kreiranju kompletne skin i body rutine, koja će negovati vašu kožu od glave do pete. A koji su to savršeno negujući proizvodi koji će je upotpuniti i koji će vam u potpunosti promeniti život (bilo da se borite sa suvom ili masnom kožom), otkrivamo vam u nastavku teksta!

2 10 Nega kože od glave do pete: Ovo su savršeni skin i body care proizvodi za tebe!

ZA POČETAK – ČISTA KOŽA JE „POLA ZDRAVLJA“

CeraVe penušavi gel za čišćenje normalne do masne kože

Šta je to jedan od uslova zdrave i negovane kože? Svakako, njeno svakodnevno čišćenje – koje bi trebalo da bude prilagođeno vašem tipu kože. Ukoliko je tip vaše kože normalan do mastan, ono što vam je potrebno su hijaluronska kiselina i nijacinamid (esencijalna forma vitamina B3) u okviru čistača za lice, jer ove komponente povoljno utiču na masnu kožu, sklonu aknama. Takođe, za masnu kožu pogodni su esencijalni ceramidi, lipidi koji obnavljaju narušenu barijeru kože. Svi pomenuti sastojci mogu se pronaći u CeraVe penušavom gelu za čišćenje kože, koji čisti kožu i sa nje skida neželjenu masnoću, bez narušavanja kožne barijere. Takođe, značajno je navesti da je ovaj čistač hipoalergen i bez mirisa – te će ga vaša koža bezuslovno voleti!

CeraVe emulzija za čišćenje normalne do suve kože

Kao što smo rekli, svakodnevno čišćenje kože krucijalno je za njeno zdravlje – ali šta raditi ako se borite sa izrazito suvom kožom koju redovno korišćenje proizvoda za umivanje dodatno isušuje? Odgovor je jednostavan, odaberite pravi proizvod, sa komponentama koje odgovaraju onome što vaša koža traži. Predlog za one koji se bore sa normalnom do suvom kožom je CeraVe emulzija za čišćenje koju odlikuju prisustvo tri vrste esencijalnih ceramida i hijaluronska kiselina. Ovaj proizvod čisti i hidrira kožu lica bez nanošenja štete njenoj zaštitnoj barijeri, hipoalergen je i kreiran u saradnji sa dermatolozima – što znači da je maksimalno prilagođen osetljivoj koži!

4 10 Nega kože od glave do pete: Ovo su savršeni skin i body care proizvodi za tebe!

POBEDNIČKA KOMBINACIJA – HIDRIRAJUĆA NEGA + SPF

5 9 Nega kože od glave do pete: Ovo su savršeni skin i body care proizvodi za tebe!

CeraVe hidratantna nega za lice za normalnu do suvu kožu

Isto kao što je našem organizmu potrebno da svakodnevno unosimo adekvatnu količinu vode, tako je i našoj koži potrebna redovna hidratacija. Naš predlog za hidrataciju je CeraVe hidratantna nega za lice, za normalnu do suvu kožu – čija lagana formula zadržava hidrataciju do čak 24 časa. Ovaj proizvod obezbeđuje dugotrajnu hidriranost zahvaljujući ceramidima i patentiranoj MVE® tehnologiji, koja kontrolisano održava hidrataciju. Ovu posebno formulisanu negu odlikuje lagana formula koja ne samo što hidrira već pomaže i u zaštiti barijere kože, a uz to je bez mirisa i nekomedogena – što znači da ne morate brinuti o zapušenim porama! 

CeraVe hidratantna nega za lice SPF 25

Iako se trenutno susrećemo sa „zubatim suncem“ – to ne znači da bi trebalo da zaboravimo na redovno nanošenje kreme za lice sa zaštitnim faktorom! Zato bi uz sebe uvek trebalo da imate CeraVe hidratantnu negu za lice sa SPF 25 faktorom, koja pruža celodnevnu hidrataciju i zaštitu barijere normalne do suve kože. Odlikuje je široki spektar zaštite od UVA i UVB zraka, a uz to se lako maže i brzo upija. U njoj se nalaze tri ceramida, hijaluronska kiselina i patentirana MVE® tehnologija za nadoknadu ceramida i otpuštanje dugotrajne hidratacije, nekomedogena je i bez mirisa. Uživajte u toploti sunca, sa znanjem da je vaša koža zaštićena!

KAŽITE ZBOGOM IZRAZITO SUVOJ KOŽI

CeraVe hidratantna krema za suvu do veoma suvu kožu

Veoma suvoj koži, koja je najosetljivija od svih i često se susreće sa ekcemima, potrebna je celodnevna i svakodneva hidratacija. Zato je naša preporuka CeraVe hidratantna krema za suvu do veoma suvu kožu, koja je posebno formulisana za hidrataciju osetljive kože lica i tela. Ona sadrži tri esencijalna ciramida i hijaluronsku kiselinu koji su neophodni za potporu barijere kože i zadržavanje vlage, a koristi se patentiranom MVE® tehnologijom za otpuštanje dugotrajne hidratacije. Njena bogata formula će vašoj koži pružiti hidrataciju od 24 časa i prijatan osećaj u svojoj koži!

7 7 Nega kože od glave do pete: Ovo su savršeni skin i body care proizvodi za tebe!
8 7 Nega kože od glave do pete: Ovo su savršeni skin i body care proizvodi za tebe!

CeraVe hidratantni losion za suvu do veoma suvu kožu

Uz bogatu kremu, suvoj koži je potreban i hidratatntni losion laganije teksture. CeraVe dnevni hidratantni losion za suvu do veoma suvu kožu posebno je formulisan za negu osetljive kože sklone ekcemima, a u njemu se nalaze tri esencijalna ciramida i hijaluronska kiselina. U kombinaciji sa MVE® tehnologijom za otpuštanje, oni pružaju savršenu hidrataciju i potporu barijeri osetljive kože. Vaša koža će brzo i lako postati hidriranija i blistavija!

CeraVe obnavljajuća krema za ekstremno suvu kožu ruku

Kada ste poslednji put izašli iz kuće bez kreme za ruke u torbi? Mi se zaista ne sećamo! Krema za obnovu suve i ispucale kože ruku, sa kojom se još češće susrećemo tokom hladnih zimskih dana je must-have – a naš predlog je CeraVe obnavljajuća krema za ruke. Posebno je formulisana za veoma grubu i ispucalu kožu ruku, a njena nemasna formula sa tri vrste ceramida i hijaluronskom kiselinom duboko i dugotrajno hidrira. Zahvaljujući MVE® tehnologiji vašim rukama će pružiti prijatan osećaj i hidrataciju do 24 časa!

9 1 Nega kože od glave do pete: Ovo su savršeni skin i body care proizvodi za tebe!

CeraVe obnavljajuća krema za ekstremno suvu kožu stopala

Ukoliko ste se susreli sa suvom i ispucalom kožom na stopalima – znate koliko nelagodnosti ona izaziva. Tokom zimskih dana vaša stopala konstantno su zatvorena, stegnuta i bez opcije da koža „diše“, i zato im pružite negu CeraVe obnavaljućom kremom za ekstremno suvu kožu stopala. Ova nemasna krema razvijena je u saradnji sa dermatolozima, a zahvaljujući esencijalnim ceramidima i hijaluronskoj kiselini brzo se upija i hidrira ekstremno suvu, grubu kožu. Takođe, uz njenu pomoć uklonićete neželjeni sloj grube kože i popraviti njenu teksturu. Bez mirisa je i hipoalergena, a uz njeno redovno korišćenje vaša stopala će biti spremna za otvorenu i laganu obuću!

CeraVe Logo Nega kože od glave do pete: Ovo su savršeni skin i body care proizvodi za tebe!

Vaš novi pouzdani partner u kompletnoj skin i body rutini nege kože je brend CeraVe – simbol kvalitetne nege kože koja je razvijena uz ekspertizu dermatologa i dostupna je svakome. 

Američki brend CeraVe razvijan je u saradnji sa dermatolozima, koji su 2005. godine razvili liniju proizvoda obogaćenu kombinacijom tri vrste esencijalnih ceramida, masnim kiselinama i drugim lipidima, sa namenom obnavljanja i ojačanja barijere kože.

Sve pomenute CeraVe proizvode možete pronaći u svim bolje snabdevenim apotekama na teritoriji Srbije. Za više informacija posetite CeraVe veb-sajt i zapratite CeraVe Instagram i Facebook stranice.