Jedan muškarac (Raul Felix), usudio se da ženama uputi četiri predloga o tome kako da budu atraktivnije muškarcima. Naročito onim ženama koje su same i već ubeđene da nigde nema dobrog i normalnog muškarca za njih.

Sudeći po njegovim predlozima, žestoko su mu se smučile aljkavice i glupače sa kojima je imao posla. Ali, razmotrimo stavke pošteno.

Prvo, Raul preporučuje ženama da glatko izbriju ili barem uredno podšišaju svoje intimno područje. Nije baš tako rekao, doduše, ali mislim da fucking pussy treba samo da deluje provokativno i ne uzimam mu za ozbiljno taj trik. Važi, slažem se, to smo znale i bez tebe. Mi isto volimo glatko i uredno tamo dole, iz istih razloga. Mrzimo da nam se dlake zaglavljuju među zube, a i dlakavo jaje je naprosto nemoguće uzeti u usta. Samo, kad je moj klitoris izložen, umesto da se gnjezdi u šumici, ako tvoj pubis nije sveže ali sveže i glatko, ali glatko obrijan, nego tu raste neka strnjika, nanećeš mi bol i vrištaću.

Možda si imao posla sa ženama koje vole da šmirglaju klitoris, ali ja od toga vrištim, skačem, šutiram i bežim. Pa, ako nisi spreman na depilaciju, koja rešava problem strnjike, ali užasno boli, onda nosi sa sobom brijač i budi spreman da ga upotrebiš u bilo kojim uslovima. Ili neguj urednu šumicu – duže dlake su svilene i meke, ne bodu i ne grebu i dozvoli meni da zadržim pošumljenu tračicu koja će sačuvati moj klitoris od traume.

Drugo, kaže hrabri gospodin, održavajte ribu svežom. Heh, da je stavim na led? Ja ne znam sa čim se on to sretao i sa kakvim je to ženama imao posla, ali naravno da ću se istuširati pre sastanka, iako nisam planirala baš da završim u krevetu. Međutim, ponekad nije dovoljno istuširati se. Riba ima svoj miris i ukus. Vuče malo na vegetu, a i slankasta je. I taj miris je svež i karakterističan, jer se javlja zajedno sa lučenjem zarad podmazivanja.

dvoje1 Četiri odgovora na četiri muška predloga ženama

Mi smo uvek malo zabrinute zbog toga, da li će vam se naš miris i ukus dopasti ili vam je prejak. Čak i kad netom oprane uskačemo direktno u krevet. Intimni mirisi su intimni mirisi. Smrad neopranog polnog organa je smrad. I vi imate dosta posla sa održavanjem svih onih nabora, pa eto. Na istom smo. Pitanje higijene prosto ne bi smelo ni da se poteže ni da se dovodi u pitanje. Ne bi trebalo da postoji potreba za tim.

Comments