Važno: Određeni delovi teksta otkrivaju detalje iz treće sezone.

Ljubitelji serije “Emily in Paris” imaju još jedan povod za slavlje, jer, ne samo da su prethodnih nedelja uživali ispred svojih malih ekrana uz sjajnu klopu, najdraže piće i treću sezonu omiljene serije, već će vrlo uskoro to moći i da učine i uz četvrtu sezonu!

Da, dobro ste čuli, uskoro kreće snimanje četvrte sezone, a o tome je svoje fanove obavestila i Lily Collins lično, i to putem svog Instagram naloga.

Pročitajte i ovo: 7 neverovatnih lokacija iz 3. sezone “Emily in Paris” koje treba da posetite

Mišljenja o ovoj seriji su podeljena, ali jasno je da su sve društvene mreže i svi mogući portali preplavljeni vešću da će autor kultne serije “Sex and the City”, Darren Star, još jednom iskazati svoje televizijsko umeće i kreativnost. Da li to onda znači da će serija “Emily in Paris” biti podjednako popularna za nekoliko godina? Ostavljamo da o tome odluči publika. Svakako, postoje sitni tračevi koji govore da će upravo Kim Cattrall (Samantha Jones), biti deo glumačke postave u četvrtoj sezoni. To svakako kreira novu dimenziju u seriji, jer če proširiti i krugove svojih gledalaca.

Ipak, nije samo Kim Cattrall tema, već se i mnogi drugi dovode u gumačku postavku, a da li je zaista tako, ostaje nam se sami uverimo.

Postavlja se i pitanje da li će Emily da se pridruži Sylvie ili ipak odlazi u Čikago? Da li Alfie postaje ravnopravan član glumačke zajednice serije? Postoje i mnoga druga pitanja na koja jedva čekamo odgovore!

Treća i četvrta sezona su snimljene uzastopno?

Četvrta sezona ove serije zapravo je isplanirana još pre dve godine, što znači da možda postoje tendencije da je ona već snimljena. Naravno, sve to su samo nagađanja ili želja publike, ali ako je zaista tako, onda četvrtu sezonu možemo da očekujemo i pre nego što smo mislili.

Ko se vraća, ko odlazi, a ko ostaje?

Uvek i u svakoj seriji postavlja se to glavno pitanje – da li najdraži članovi ostaju u glumačkoj podeli? Iako Netflix nije zvanično potvrdio ko će biti deo četvrte sezone, publiku ipak najviše zanima da li Alfie ostaje. Poznato je da je on napustio Emily nakon što je Camille otkrila šta Emily oseća prema Gabrielu.

Četvrta sezona će se više baviti komplikovanim odnosima, ličnim i poslovnim, ali i sukobima. Dakle, jasno je da će Emily nastaviti da radi sa dobro poznatom trojkom, ali će taj poslovni odnos često imati emotivne nesuglasice zbog neraščišćenih odnosa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

Šta će biti sa ljubavnim trouglom?

Četvrta sezona ima mnogo toga da pokrije nakon nekoliko zavrzlama koje su se dogodile u finalu, uključujući i rastanak Camille i Gabriela pred oltarom, nakon čeka se rastaju i Emily i Alfie, ali tu nije kraj priče – jer Camille otkriva da je trudna. U jednom od intervjua, takođe je otkriveno da je u trećoj sezoni prošlo realnih šest meseci, što znači da ćemo u četvrtoj sigurno imati još jednog najdražeg člana i to bebu.

Sve ostaje na pitanjima i zagonetkama, ali ako je sudeći po osmesima glumaca, očekuje nas nastavak ove serije! Jedno je sigurno – ovaj globalni fenomen će ostati popularan još mnogo godina iz mnogo razloga, a smo neki od njih su sjajni modni detalji, lokacije, posvećenost likova svojim karaketrima, jedinstveni način na koji dolaze i ostaju u našim domovima i upotpunjuju naše vreme.

Pročitajte i ovo: “Emily in Paris” se vratila, a sa njom i uvrnuta moda – kako je stil likova evoluirao

Naslovna fotografija: instagram.com/lilyjcollins

Dragana Stojanović

Comments