Karl Lagerfeld (Karl Lagerfeld), dugogodišnji kreativni direktor svetski poznatog francuskog brenda Chanel, ove jeseni lansira novu liniju torbi pod neobičnim nazivom “Boy Bags”. Uprkos nazivu koji u prevodu znači “torbe za dečake”, ova ekskluzivna linija je namenjena ženama. Ime je dobila po večitoj inspiraciji Karla Lagerfelda, dami od koje je sve počelo, Koko Šanel (Coco Chanel) i njenom dečačkom stilu.

Ljubitelje Chanel torbi iznenadiće razlika u dizajnu između ove kolekcije i klasičnih kolekcija ove modne kuće. Od septembra, ove torbe svedenih linija, sa žigom Chanel utisnutom na dnu, moći će da se nađu u prodaji po ceni između $2500 i $4300. Postojaće širok izbor veličina, od malih tašnica, do torbi sa tradicionalnim lancem boje zlata, za nošenje preko ramena. Boje koje će preovladavati su više nego klasične: crna, bela, crvena, siva i boja slonovače.

Chanel Boy Bag Collection 300511 4 621x466 Chanel Boy Bags

Chanel Boy Bag Collection2 Chanel Boy Bags

chanel boy bag collection Chanel Boy BagsChanel Boy Bag Collection La Chansselphile Mozilla Firefox Chanel Boy Bags

HB 270511 ChanelBoyBag Intext11 Chanel Boy Bagschanel boy bags for women Chanel Boy Bags


Milica “Venoma” Nedeljković je student ekonomije iz Beograda i autor bloga Venoma’s Fashion Diary. Obožava slatkiše i šoping, a inspiraciju traži na modnim pistama poznatih kreatora. Provodi svoje dane negde između fakulteta, kafića i večite potrage za najnižim cenama i najboljim ponudama u gradu.

Comments