Već smo navikli da čim nova epizoda serije Euphoria doživi premijeru, odmah sutradan poželimo da rekreiramo lookove koje smo videli. Uglavnom je to makeup, jer zaista izgleda kao remek-delo. Ali, ništa očima fanova ne prođe neprimećeno, pa je tako slučaj i sa noktima. Kad god je u kadru nečija ruka, ljubitelji ove serije širom otvorenih očiju prate dezene manikira kako bi uhvatili trendove pre nego što oni to postanu. Nekad su to šljokice koje se lepe na noktima, nekad dizajn, a sada vam predstavljamo trend hromiranih noktiju koji ćete sigurno poželeti da isprobate sledeći put kad odete na manikir.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Natalie Minerva (@natalieminervanails)

Maddy knows best!

U seriji gotovo svi ženski likovi imaju odlično odrađene nokte. Nijedan dizajn na noktima do sada nije bio jednostavan i već viđen, a artistkinja se trudila da svaki sledeći bude sve bolji i da, pritom, bliže opiše lik. Serija je poznata po tome što umetnost makeupa i nail arta koristi kako bi objasnila pojedine unutrašnje borbe likova, a mi kao gledaoci se uvek oduševljamo krajnjim izgledom.

Nail art je bukvalno to – umetnost. Kada su hromirani nokti u pitanju, jasno je da ovaj trend nije svačija šolja čaja, ali oni kojima se dopada mogu uplivati u isprobavanje različitih tipova dizajna. Od metalik-roze preko zlatne ili srebrne, opcije su bezbrojne.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Studio by Elvira Safina (@safinailstudio)

Hromirani frenč

Frenč je uvek in, a kada na njegovu “običnost” dodate metalik trend, dobijate nešto što izgleda ovako. Vrhovi noktiju mogu biti bilo koje hromirane boje koja vam se dopada! Ukoliko ste ljubitelj zlatnog nakita i skoro uvek nosite prsten ili narukvicu – zlatni hromo-vrenč je idealan izbor.

Možete se odlučiti i za nešto zanimljiviji frenč tako što ćete umesto jednostavnijih metalik boja, kao što su srebrna i zlatna, izabrati roze. Roze je nežna i lako ju je uklopiti uz bilo koji autfit. Roze uvek donese osećaj samopouzdanja na suptilan način.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели sacramento gel x (@curedbyjae)

Comments