Vreme je da minimalizam ostavimo iza sebe i da u sledeću godinu uđemo kao zvezde svojih života, koje su prošle kroz sve nedaće koje su nas zadesile na globalnom nivou, i izašle sjajnije i bolje. Svako od nas bi trebalo da bude ponosan na sebe i na činjenicu da je izdržao najtežu godinu u prethodnih nekoliko decenija, i trebalo bi na neki način sebe da obradujemo i nagradimo se. U suštini, jasno je da dolaskom 2021. neće sve što nas okružuje biti rukom odneseno magično, ali ipak možemo osetiti prekretnicu i reći sebi da se život nastavlja dalje i da je vreme da se i mi sami pomerimo sa mesta na kojem stojimo. Upravo zato, početak 2021. godine obeležiće iskrenost, ekspresivnost i ekstravagantnost, jer smo svi shvatili da nemamo vremena da krijemo sebe i sprečavamo se da uživamo u životu. Pokažite se u punom svetlu, nosite šljokice, sve one odevne komade koje ste se plašili da obučete i na sebe stavite sav nakit koji imate. Više je više, chunky nakit se vratio u modu, i evo kako sve možete da ga nosite ove zimske sezone.

Oversize kajla

Pozlaćene kajle su se vratile, a jedino što je važno je – što veća kajla to bolje. Iako vam možda nikad do sada nije palo na pamet da nosite kajlu, verujte nam – ona može izgledati izuzetno stajliš, čak može izgledati i elegantno, u zavisnosti od toga uz kakav je autfit i frizuru uklopite. Mi vam preporučujemo da je uklopite uz elegantniju, nisko vezanu punđu, koja može biti kontrast tom “uličnom” vajbu koji nošenje kajle izaziva.

Veliki biseri

Biseri su oduvek bili omiljeni ženstveni aksesoari, a u 2021. godini aktuelni će biti naglašeno veliki biseri, koje možete nositi ne samo oko vrata već i u okviru rajfova za kosu kao i minđuša. I naravno, kako smo rekli, u “više je više” stilu – nosite rajf i minđuše istovremeno. Nema prezanja od toga da će nositi i jedno i drugo izgledati preterano, neće, a uz to – nosite i full makeup look. Uživajte u sjaju bisera, i sjaju svoje lepote.

Comments