Kada se spoje priroda i nauka: Ovaj serum za anti-age negu kože oko očiju je beauty novitet sa duplim efektom koji moraš da probaš

Kao žene, svesne smo moći zavodljivog pogleda. U pogledu se kriju iskra mladolikosti i sve naše emocije, i zato smo spremne da u svakom momentu posebnu pažnju posvetimo upravo isticanju naših očiju. Uz naglašavanje trepavica i isprobavanje novih makeup tehnika, ono na šta bi pre svega trebalo da se fokusiramo je nega kože u predelu oko očiju – jer ona je preduslov za dugoročni mladoliki izgled i prodorni pogled koji priželjkujemo.

„Eyes never lie“, glasi replika iz svima dobro poznatog filma, i istina je – oči nikada ne lažu.

Isto kao što oči ne mogu prikriti zaljubljenost ili radost, tako ne mogu prikriti ni znake umora, stresa ili uticaja spoljašnjih zagađivača – kojima smo u savremenom dobu izloženi. Naše oči neretko trpe posledice nedostatka sna ili dugog gledanja u ekran, a uz to, na njih utiče i svaki stres koji organizam doživi. Osetljiva koža predela oko očiju, koja je čak četiri puta tanja od ostatka kože našeg lica, prva je koja će pokazati znakove starenja, fine linije, opuštanje gornjih kapaka, naduvenost ili pak tamne kolutove. Naročito sa godinama, koža oko očiju postaje dehidrirana, gube se njene vitalne funkcije (ishrana, regeneracija, snabdevanje kiseonikom i zaštita) koje su zadužene za svež, mladalački izgled – i zato joj je potrebna adekvatna anti-age nega koja će svojim sastavom vratiti njenu vitalnost. Redovna nega kože oko očiju je skin care must-have.

Svestan potreba žena širom sveta, jedan od najpoznatijih svetskih brendova kozmetike – CLARINS, predstavio nam je svoj novi Double Serum Eye, serum za negu kože oko očiju sa duplim efektom.

Ovaj jedinstveni serum, koji se bazira na dobro poznatom CLARINS Double Serumu i njegovoj formulaciji spaja hidratantni gel sa hranljivim uljima, sada je obogaćen sa čak 13 biljaka – odabranih upravo zbog njihove moći u obnavljanju vitalnosti kože oko očiju. Double Serum Eye je globalni anti-age koncentrat sačinjen od čak 96% prirodnih sastojaka, lako se nanosi i pruža intenzivnu negu - i na taj način postiže neverovatne, instant anti-age rezultate na osetljivoj koži u predelu oko očiju.

U čemu leži tajna delotvornosti Double Serum Eye seruma?

Brend CLARINS otkrio je važnost alpha-v integrina, proteina koji je zaslužan za mladalački izgled kože – a verovali ili ne, sa godinama količina ovog proteina u našem organizmu opadne za drastičnih 70%*. Alpha-v integrin utiče na pravilnu koheziju ćelija u našem organizmu, a CLARINS Double Serumu serum svojim sastavom štiti i stimuliše produkciju alpha-v integrina u našoj koži.

Obnovom i stimulacijom alpha-v integrina, naša koža ne ostaje bez svojih pet vitalnih funkcija, a to su:

  • Hidratacija
  • Ishrana
  • Zaštita
  • Oksigenacija
  • Regeneracija

*Test je sproveden na jedanaest žena u tri različite grupe, raspoređene po godinama; od 20 do 30 godina, od 31 do 45 godina i od 46 do 69 godina.

Drugi značajni sastojak CLARINS Double Serumu seruma je zaslužan za podmlađeni izgled kože oko očiju – a u pitanju je organska biljka šumska krabuljica koja se brižljivo i ručno ubira. Šumska krabuljica se dugi niz godina koristi u tradicionalnoj medicini, a za njegovo ubiranje zaslužna je Francuska organizacija profesionalnih berača divljih biljaka – koja pazi na očuvanje prirodnog staništa ove retke i jedinstvene biljke. Clarins laboratorije otkrile su neverovatnu moć biljke šumske krabuljice, koja povećava produkciju alpha-v integrina u organizmu za čak 119%*, a u okviru CLARINS Double Serumu seruma ukombinovana je sa kurkumom, biljkom poznatom po svojim učincima u borbi protiv finih linija.

Tajna Double Serum Eye seruma ne leži samo u šumskoj krabuljici, već se oslanja na kombinovane ekstrakte čak 13 biljaka sa moćnim efektima. U pitanju su kurkuma, kivi, list života, kesten, đumbir, avokado, kafa arabika, ognjičina, crvena alga, macina trava i ovas.

*Rezultati in vitro testiranja.

Double Serum Eye vidljivo utiče na prve znake starenja, a uz njegovo redovno korišćenje:

  • fine linije oko očiju će biti zaglađene
  • nadutost i tamni krugovi će biti umanjeni
  • barijera kože oko očiju će biti jača i bolje zaštićena od spoljašnjih uticaja
  • koža oko očiju dobiće zdrav sjaj
  • uz pomoć anti-pollution compleksa koža oko očiju biće zaštićena od neželjenih efekata plavog svetla

Zašto su važne formulacija i tekstura Double Serum Eye seruma?

Double Serum Eye ističe se duplom teksturom, koja se lako nanosi i ne ostavlja osećaj težine na koži – a pokazao se i jako delotvornim. On u okviru svoje formulacije kombinuje gel sa efektom zatezanja i kremu koja daje osećaj udobnosti – a pri korišćenju primetićete da ga koža brzo apsorbuje, uz osećaj lakoće i efikasnosti. Čak 95% žena primetilo je da je tekstura ovog seruma izuzetno lagana, dok se 97% žena složilo da je ona izuzetno komforna kožu u predelu oko očiju.

* Test na multietničkom panelu nakon 28 dana korišćenja, 383 žene.

Kako koristiti double serum eye u okviru skin care rutine

Double Serum Eye jednostavan je za korišćenje, a vašoj koži pružiće instant boost. Formulu blago izmešajte među prstima, a zatim je utapkajte u kožu oko očiju, ispod oka kao i na kapke. Jedno istiskivanje pumpice je sasvim dovoljno. Krenite od unutrašnjeg ugla oka ka slepoočnicama, a zatim zatvorite i otvorite oči. Osetićete trenutno osveženje i smanjeni osećaj nadutosti.

Double Serum Eye serum savršen je prvi korak u skin care rutini, a uz njega će i efekti ostalih proizvoda koje nanesete biti poboljšani. Svaku jutarnju rutinu nege kože možete započeti nanošenjem Double Serum Eye seruma, a zatim na lice nanesite efikasni Double Serum, koji će vašu kožu pripremiti za hidratantnu kremu. Nakon njega, hidratantna krema je ta koja će osigurati da vaša koža zadrži sve pozitivne efektne nanesenih seruma, koji prodiru duboko u kožu.

DOUBLE SERUM – serum od kojeg je sve počelo

Prvi Double Serum, koji sadrži 21 aktivni prirodni sastojak, nastao je 1985. godine – u potrazi Jacquesa Courtin-Clarinsa za „eliksirom mladosti“. Od tada do danas, ovaj serum reformulisan je čak osam puta, kako bi njegove performanse bile unapređene i kako bi ispunile nove potrebe u nezi kože žena širom sveta. Kultni CLARINS Double Serum stimuliše zaštitu, regeneraciju, hidrataciju, ishranu i oksigenaciju kože – za šta je zaslužna njegova formulacija koja u sebi kombinuje hidrantni gel sa hranljivim uljima. Uz to, ovaj serum obogaćen je ekstraktima voća, hijaluronskom kiselinom i koncentrovanim ekstraktom kurkume, poznatom po anti-age efektima. Jedna bočica Double Seruma prodata je na svakih 5 sekundi širom sveta*, što nam samo govori o neverovatnom poverenju koje je brend CLARINS izgradio među ženama i muškarcima širom planete.

* Sveukupni interni podaci iz 2019. godine za Double Serum.

Double Serum Eye - kreiran za potrebe svih žena

Saga uspešnosti Double Seruma danas se nastavlja sa lansiranjem Double Serum Eye seruma koji „menja pravila igre“ u nezi kože u predelu oko očiju. Ovaj serum kreiran je sa razumevanjem potreba savremenih žena, pogodan je za žene sa izuzetno osetljivom kožom, za one koje nose sočiva, kao i za sve one žene koje nemaju dovoljno vremena da se posvete nezi, što je čak 93% žena koje su ga probale. Namenjen je svim tipovima i tonovima kože, a sa njegovim korišćenjem možete krenuti kada primetite prve znakove starenja kože i fine linije

Bonus ovog seruma je i činjenica da zaglađuje kožu na vašim kapcima, te će nanošenje senki za oči nakon njegovog korišćenja biti jednostavnije i efektnije, a nećete morati da brinete o neželjenom razmazivanju u pregibima oko očiju!

Uz CLARINS Double Serum Eye vaš pogled na svet će se u potpunosti promeniti, a vaše oči će zablistati novim, mladalačkim sjajem.

* Multietnički panel, 251 žena