Coffee table knjige su vrlo popularne, naročito u serijama i filmovima koji se bave modnom tematikom. Sve velike modne kuće imaju svoje godišnje primerke i ako do sada niste izdvojili novac da kupite makar jedan, ne znate šta ste propustili. Zamislite potpuni raskoš jednog brenda koji je smešten među korice… Možda upravo zbog ovakvih knjiga možemo reći da sudimo po koricama.

Prepoznatljivi dizajn i logo najdražeg brenda izgleda savršeno u svakom enterijeru, ali najčešće je pristuan upravo na stočiću za kafu koji se nalazi u najlepšem kutku vašeg doma.

Otkrivamo koje su to coffee table knjige koje morate da posedujete

Louis Vuitton

Kao što smo naveli, prepoznatljiva boja korica odiše luksuzom koji morate sebi da priuštite, a pored toga, u svom sadržaju krije inspirativne fotografije i kreacije koje ćete poželeti da imate. Ovakav tip knjiga ne služi isključivo prodaji brenda, već na jedinstven način prikuplja dokaze o tome koliko zapravo vredi, a Louis Vuitton ima čime da se pohvali.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Agustina Cerato (@agustinaceratodeco)

Pročitajte i ovo: Ideje dizajnera koje će vaš dom učiniti udobnim i toplim

Tom Ford

Ovo je knjiga koje je rađena po interesantnom principu, a to je da uz svako fotografiju možete da očekujete i određeni citat. Između korica smeštena je istorija o kojoj ćete sigurno poželeti da razgovarate sa svojim prijateljicama, pa zašto onda ne biste organizovale veče u kojoj diskutujete na tu temu? Definitvni must-have za sve ljubitelje estetike, mode i lepe reči!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Luxehome Affairs (@luxehomeaffairs)

YSL

U ovoj knjizi nalaze se sve kolekcije nastale od 1962. do 2002. U nju je, pored toga, sažeta i istorija modne kuće, ali i mnoge druge zanimljive stvari. Posebno interesantno je što je svaka kolekcija predstavljena kratkim uvodom i inspirativnom pričom. Modni detalji, kolekcije, dodaci i scenografije, sve je hronološki poređano tako da jasno možete da ispratite neverovatan napredak ove kuće.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Posters, Frames & Books (@posterycom)

Dior, Chanel & Gucci

Ovo je potpuno novi dizajn coffee table knjiga. Idealno se uklapaju jedna uz drugu, a uz bogatu istoriju i kulturu koju su ova tri brenda napravila, poželećete da kupite po jednu kolekciju za sve svoje prijatelje! Osim što predstavljaju raskošnu dekoraciju, u sebi čuvaju čitavu tradiciju brenda koju ćete uživati da istražujete. Saznajte sve o nastanku, razvijanju i stvaranju najvećih imena u modnoj kulturi. Pored toga, imaćete priliku da vidite nove kolekcije, ali i unikatne komade kojih više nema.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели LJ’s Retail Therapy (@ljsretailtherapy)

Kažu da je trend prolazan, ali je stil večan. Ipak, postoje brendovi koji su decenijama na samom vrhu i koji diktiraju trendove i upravo oni su dokaz da, uz pravo ime, i trend može da ode u večnost!

Ako još uvek niste odlučili koji poklon ćete kupiti prijteljici za rođendan, ove coffeee table knjige željno iščekuju da ukrase njen dom, ali i da joj ulepša dan – dok uz kafu i mirišljave sveće uči sve o brendu koji joj budi neverovatne uspomene i snažne emocije. Nije sve u materijalu, nešto je i u nastanku i samoj priči. A ovo su priče koje morate da znate!

Pročitajte i ovo: Praktikujte ove trendove u uređenju ako želite drastičnu promenu u svom domu

Naslovna fotografija: instagram.com/posterycom

Dragana Stojanović

Comments