Kožne pantalone su se najviše nosile sedamdesetih i osamdesetih godina. Bon Jovi, Freddie Mercury, Jim Morrison, Twisted Sisters… samo su pojedine ličnosti i bendovi koji su obeležili čitavu jednu eru noseći kožne pantalone. A onda su naišle devedesete i dvehiljadite godine kad je ovaj trend zamro. No, u poslednjih nekoliko godina, one ponovo počinju da se nose i, moramo priznati, veoma smo srećni zbog toga.

Ove pantalone su namenjene ljudima od stila, jer kako god da ih obučete i iskombinujete, u njima ćete nesumnjivo biti primećeni u moru onih koji nose farmerke. Imaju taj edgy vibe, a još su upečatljivije kada su u raznovrsnim bojama i kada je čitava kombinacija kožna. Zaista, kožne pantalone su za one koji vole da isprobavaju nove stvari i ne plaše se da eksperimentišu. Predstavljamo vam nekoliko predloga kako možete nositi ovaj komad odeće, a da istovremeno odišete stilom. 

Minimalistički stil

Kožne pantalone toliko upotpunjuju stil da uz njih ne morate ništa upečatljivo nositi, tako da ostatak kombinacije možete svesti na potpuni minimalizam. To se može videti u narednoj fotografiji gde devojka nosi jednostavnu belu bluzicu i bele starke. Iako nosi izuzetno jednostavnu kombinaciju, ona će odudarati i izgledati sasvim drugačije u odnosu na istu kombinaciju sa farmericama ili pantalonama.

Cela u koži

Posebna hrabrost vam treba da se u potpunosti obučete u kožu, ali ako se odlučite na to, preporučujemo vam da komadi kože budu iste boje, ili bar da se boje slažu i budu u sličnom tonu. Tada ćete dobiti odličnu kombinaciju i pomalo ćete izgledati kao da ste izašli iz vestern filma. Kombinacija na fotografiji ispod je isključivo za najhrabrije i prave obožavatelje kože.

Elegantni street style

Ubeđeni smo da kožne pantalone najbolje izgledaju kada se kombinuju na način kao što biste kombinovali farmerice, samo što će sa ovim pantalonama svaka kombinacija biti na višem nivou. Štikle, džemper, kačket, fensi torbica, ogrlica i pantalone od kože? Zašto da ne. Verujte, izgleda daleko bolje nego što zvuči. Istovremeno će izgledati kao da ste nasumično birali stvari iz ormara, a i da imate istančan ukus.

Comments