Zajednice kao temelj uspeha mnogih mladih talenata, pružaju neophodnu emocionalnu podršku i praktične resurse koji omladini pomažu da svoje ideje pretvore u stvarnost. U svetu gde su ideje i inovacije ključne, prava vrednost zajednice ogleda se u podršci mladima, omogućavajući im da izraze svoje autentično ja. Ulaganjem u talente, jačamo temelje društva i omogućavamo novim idejama da procvetaju. Upravo iz tog razloga, Converse je pokrenuo konkurs za pridruživanje All Stars zajednici, otvarajući vrata novim generacijama kreatora.

1 1 Za hrabre i kreativne: Converse All Stars zajednica traži nove heroje, prijavi se i ti!
Baner 750x1030 1 Za hrabre i kreativne: Converse All Stars zajednica traži nove heroje, prijavi se i ti!
Play Video

Postani i ti deo Converse All Stars zajednice

Converse ponosno najavljuje otvaranje konkursa za novu generaciju članova Converse All Stars zajednice. Converse All Stars nije samo brend, već i platforma koja se zalaže za individualnost i kreativnost, pomažući mladima da kroz jednu od najvažnijih faza života pronađu put i izraze svoju autentičnost. Converse veruje da je svaki mladi kreator zvezda u usponu i, kao takav, zaslužuje svu podršku koju zajednica može da mu pruži.

Zajednica Converse All Stars sastoji se od jedinstvenih ličnosti koje predstavljaju osnovne vrednosti brenda i formiraju usko povezanu mrežu u kojoj se mogu osloniti ne samo na brend, već i jedni na druge. Biti deo ove zajednice znači biti deo globalne mreže istomišljenika, imati saradnju sa brendom kroz plaćene projekte, pristup ekskluzivnim resursima i mogućnostima za umrežavanje koje mogu bitno da unaprede vašu kreativnu karijeru, ali i osvojiti priliku za finansiranje sopstvenog projekta.

Converse poziva sve kreativce da se prijave i ne propuste ovu jedinstvenu priliku da postanu deo globalne zajednice talenata nove generacije. 

Prijave za pridruživanje All Star programu otvorene su od 30. aprila, zatvaraju se u 23:59 ET, 14. maja 2024. godine, a možete ih obaviti putem Converse sajta.

02 Converse Stacked Logo Legacy Za hrabre i kreativne: Converse All Stars zajednica traži nove heroje, prijavi se i ti!

Za više informacija o projektu i inspiraciju, posetite sajt i Converse Instagram stranicu.

Comments