Pred Dan zaljubljenih moramo da vam priznamo nešto – volimo ljubav! Poznati parovi nam uvek povrate nadu u ljubav kad ih vidimo zagrljene i nasmejane na crvenim tepisima, iako znamo da su pojedini od njih zajedno samo da bi javnost bila šokirana. Publicity stunt nam nije stran pojam (Kim Kardashian i Pete Davidson – na vas mislimo), ali to ne menja činjenicu da se uvek oduševimo kad određene parove vidimo zajedno. Postoje parovi koji su prolazna vest i na koje ćemo zaboraviti nakon što ih jednom vidimo zajedno, ali isto tako postoje celebrities uz koje propatimo kad se rastanu. Zato smo napravili listu parova koje obožavamo i za koje se nadamo da se nikada neće rastati.

Beyoncé & Jay-Z

Beyoncé and Jay-Z su deinitivno najpoznatiji celeb power couple. Uspešno većinu svog privatnog života kriju od javnosti, osim, naravno, situacija koje se dese u liftu ili negde gde nisu očekivali fotografe. Ali, ako ne promovišu albume ili zajedno odlaze na turneje, onda su u potpunosti povučeni iz javnosti. Detalje njihovog zajedničkog života možemo da saznamo samo iz muzike koju stvaraju, jer, oni su Drunk In Love, a mi smo pijani od njihove ljubavi.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Beyoncé (@beyonce)

Elton John & David Furnish

Možda ih ne viđamo često u javnosti, ali znamo koliko je momenat u kom su izjavili da su zajedno bio bitan za LGBTQ+ zajednicu. Elton i David su se upoznali pre skoro 30 godina i od tog momenta su gotovo nerazdvojni. Nakon 13 godina veze, Elton je zaprosio svog partnera, s kojim danas ima dvoje usvojene dece. Zaista nam vraćaju veru u ljubav i potvrđuju nam da smo u pravu – Love Is Love.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели David Furnish (@davidfurnish)

Robert Downey Jr. & Susan Downey

RDJ je imao turbulentan život pre nego što je upoznao svoju sadašnju suprugu. Većim delom života se borio sa zloupotrebom supstanci i, nakon godina pokušavanja da se vrati na pravi put, uspeo je tek u momentu kada je Susan ušetala u njegov život. Od 2005. godine ovo dvoje su definitivno jedan od najomiljenijih holivudskih parova, a njihova kuća je, uz farmu lama, san svih snova.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Robert Downey Jr. Official (@robertdowneyjr)

Viola Davis & Julius Tennon

Viola i Julius su 18 godina u braku i, kad se to kaže naglas, zvuči kao bajka. Davis je izjavila da se osećala kao najusamljenija žena na svetu pre nego što se udala za Juliusa, sa kojim danas, ima dvoje dece.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели VIOLA DAVIS (@violadavis)

Comments