Hot topics

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

Feel&Taste: Ideja za malo drugačiji vikend u Sloveniji

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

#HairHacks: Kako da postigneš savršene #BeachWaves lokne

1/3

Samo još nekoliko sati deli nas od toga da saznamo ko će dobiti najprestižniju nagradu u različitim kategorijama kada je film u pitanju, Oskara, naravno. Kao i svake godine, holivudski giganti, dive i najpoznatije svetske zvezde će se okupiti da dočekaju trenutak da baš njihovo ime bude izgovoreno, a ono što nas negde sve najviše interesuje jeste kako će svi oni izgledati na crvenom tepihu koji je jedan od najpraćenijih i najinteresantnijih na svetu. To nas je i navelo da malo prođemo kroz godine, istoriju Oskara, te da vidimo koje su to haljine poznatih dama ostale u pamćenju kao najlepše.

Jedna od haljina koje ćemo verovatno dugo pamtiti, koja je sasvim u stilu princeza, bajki, bila je roze Ralph Lauren haljina koju je Gvinet Paltrou ponela davne 1999. godine. Ovo je u suštini stil koji se uvek viđa na crvenim tepisima, ali tada je Gvinet zaista zablistala.

oscar 1 Crveni tepih: 12 najboljih haljina svih vremena sa dodele Oskara

Jedna od najsavršenijih crvenih haljina na crvenom tepihu bila je ona koju je Ema Stoun ponela na ovom tepihu 2012. godine kada je doila brojne pohvale i pregršt komplimenata za dobar izgled.

oscar 2 Crveni tepih: 12 najboljih haljina svih vremena sa dodele Oskara

Teško je izdvojiti neko modno izdanje Anđeline Džoli sa crvenog tepiha kada se dodeljivao Oskar. Svi su imali nešto posebno, novo, te su isticali neverovatnu lepotu glumice. Jedna od takvih bila je i Versace haljina koju je ponela 2012. godine.

oscar 3 Crveni tepih: 12 najboljih haljina svih vremena sa dodele Oskara

Žuto-zelena duga haljina, ukrašena vezom, koji je i sada opet u modi, krasila je 1997. godine Nikol Kidman 1997. godine na dodeli Oskara. Za ovu priliku, Nikol je nosila Dior haljinu koja je pobrala brojne, dobre kritike.

oscar 4 Crveni tepih: 12 najboljih haljina svih vremena sa dodele Oskara

Editors choice