‘Ajde što muškarci vole da na ženi vide lep veš jer im je to valjda seksi (iako im je verovatno još više seksi da ih vide bez njega) nego je i ženama prosto urođeno da se oduševljavaju na sve što je tako zavodljivo, čipkano, u lepim bojama… Znate i same, posetimo prodavnicu donjeg veša i načisto se pogubimo i zanesemo u njoj!

Ukoliko i vi naročito volite čipkani veš i rado ga nosite bez obzira na to da li ga još neko osim vas vidi, sigurno će vas obradovati trend koji je sve popularniji na Instagramu, među modnim blogerkama, ali na ulicama. Reč je o trendu nošenja čipkanih grudnjaka i topova (dakle, veša) umesto majica.

Zvuči primamljivo? Možda, ali svakako izgleda lepo, zar ne? Naročito ako je u pitanju beach look ili neki elegantniji look koji bi dozvolio tako nešto. Naravno, uslov je da se grudnjak ne providi, a još je bolja varijanta ukoliko ima i dodatke od čipke koji čine da grudnjak izgleda poput “crop” topa. O da, seksi i zavodljivo!

grudnjak 1 Da li biste nosile čipkani grudnjak UMESTO topa? grudnjak 9 Da li biste nosile čipkani grudnjak UMESTO topa? grudnjak 11 Da li biste nosile čipkani grudnjak UMESTO topa? grudnjak 12 Da li biste nosile čipkani grudnjak UMESTO topa?
Comments