Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

1/2

Rihanna je jedno od napopularnijih ljudi u modnom svetu sa svojom Fenty Beauty kozmetikom, FENTY  brendom odeće, kao i sa Savage x Fenty donjim vešom, koji ozbiljno preti da postane svetski vodeći brend. Ako dođe do ovoga, prvi ugrožen brend je svakako Victoria’s Secret koji je ove godine otkazao svoju godišnju reviju usled slabe gledanosti među publikom kraj malih ekrana.

Bez obzira na to što je modna kuća Victoria’s Secret očigledno isplanirala svoju marketinšku strategiju za naredne dve godine, što su dokazali time što su angažovali svog prvog transrodnog modelaRihanna je bila ta koja je prošle godine otvoreno iznela svoje mišljenje da je “potpuno bezveze” imati samo “klasične” modele na sceni. Žene su po građi i izgledu različite, a ova pevačica se zalaže za jednakost među svima njima bez obzira na njihovu “veličinu“.

Druga revija brenda Savage x Fenty će biti emitovana na svetskom nivou zahvaljujući Amazon Prime servisu. Tako što slavi novu jesen/zima 2019 kolekciju, Rihanna je obećala smeo i seksepilan šou za gledaoce, kao i za fanove ovog brenda. Kompletnu reviju će ispratiti dobra muzika, visoka moda, proslava raznih svetskih kultura, a svemu tome će da doprinesu i modeli, glumci, kao i naravno – plesači. Ova revija će biti dostupna na servisu za gledanje već 20. septembra.

Editors choice