Verovatno ste i same svesne koliko frizura može da utiče na naš izgled. Zapravo, učini ga mnogo efektnijim, ali i sasvim upropasti ukoliko se malo zanesemo, pa “omašimo” frizuru. E, kad smo već kod toga. Da li vam se nekad učinilo da izgledate mnogo starije nego što zaista jeste? Da, zbog frizure. Ne stoje vam šiške ili vam je kosa previše svetla? Da, to sve utiče na to da “dobijemo” na godinama, pa brzo proverite da li pravite neke od ovih grešaka kada je frizura u pitanju. Jer, pobogu, ko još želi da izgleda starije?!

Previše skratite kosu

Da li i vi tako neke frizure nazivate “bapskim”? I to one kratke, pa navijene, sa kao mini-valom. Da, to je asocijacija na “bapsku” frizuru. E pa, nemojte i same pasti pod taj “trend” i previše skratiti kosu u “tripu” da ćete izgledati mnogo dobro. Nažalost, kraća kosa (bilo ona “dečačka”, bilo kratak paž) ne stoji svakom i uz malo pogrešnog oblikovanja lako možete izgledati makar deset godina starije. Zašto biste to radile sebi?

Pratite uputstva sa bočice šampona

Jeste li se ikada zapitale ko uopšte piše ta uputstva na poleđini bočice? I, šta kao, treba da stavljamo šampun dva puta, pa tek onda balzam? Pa, ne, zapravo. Previše proizvoda može oštetiti površinski sloj kose koji je čini sjajnom i mekom, a oštećena kosa ne samo da ne izgleda lepo, već izgleda i “staro”.

kosa 3 Da li i tebe kosa čini starijom NEGO što jesi?
Comments