Opšte je poznato da Kylie Jenner vlada beauty industrijom, što ju je i dovelo do statusa milijardera u njenoj samo dvadeset i jednoj godini.

Osim što joj se na tronu izgleda uskoro pridružuje i sestra Kendall Jenner, dok se spremaju da zajedno vladaju, Kylie je možda nesvesno započela novi Instagram trend.

Posle toliko tone make-upa koje devojke stavljaju na sebe, kada dođe leto, nikome nije do toga. Srećom, Kylie Jenner je možda olakšala vašu make-up rutinu.

Generalno, mnogo je vruće. Već su počele abnormalne vrućine, nebitno da li ideš do auta ili na gradski prevoz, tvoja šminka će se kroz minut slivati po tvom licu na tvoj outfit koji si pažljivo birala. Suptilna šminka sa pažljivo istaknutim detaljima tvog lica može biti novi big thing.

U krajičku oka naneta senka (Kylie je odabrala roze nijansu) može biti jako efektna, ako odabereš pravu boju koja može da ti istakne oči još više. Deluje pomalo neobično, štaviše čudno, ali čak i nekoj nežnoj varijanti ne može da izgleda loše, dok ni neka neon boja koja je hit ove sezone nije loš izbor, naročito ako te mrzi da se šminkaš kada ideš na festival, ali ipak želiš da izgledaš dobro.

Pritom, može biti jako kul ideja ako izlaziš u grad sa drugaricama da svaka izabere svoju boju koja joj se slaže uz outfit i da istaknete svoje oči na potpuno isti način. Nebitno kakav vam je oblik lica, očiju itd. Ovako jedan suptilan, takoreći mali trik može da izvuče najbolje i da na što bolje mogući način istakne vaše oči.

Uz to, naravno, uvek možeš iskombinovati neki kul ruž, neobične boje, malo highlightera, maskare i možeš izaći iz kuće.

Ono što je sigurno, nebitno da li je to uradila sa namerom, ili bez iste, Kylie Jenner će još dugi niz godina važiti za jednog od najvećeg maga make-up, i generalno kozmetičke industrije.


izvor naslovne fotografije: instagram.com/kyliejenner

Jovan Žihlavski

Comments