Da je zvezda rođena, nema govora, ali sve više mislimo da je Normani sledeća velika zvezda na sceni otkad je Beyonce startovala svoju karijeru.

Od raspada girl benda Fifth Harmony, Normani se izdvojila dosta od ostalih devojaka. Uspesi sa singlovima kao što su Love Lies sa Khalidom Dancing With A Stranger Sam Smithom su ovu devojku doveli u top deset na Billboard Hot 100, što je odlično za nju i njenu solo karijeru.

Nakon nekoliko singlova i saradnji, napokon imamo priliku da dobijemo čist produkt Normani bez saradnji sad drugim artistima. Pesma je napravljena sa svim elementima za pravi hit dostojan vrha svih top lista širom sveta, a ona tek počinje. Pesma Motivation najavljuje njen dugo očekivani prvi studijski album koji će biti objavljen do kraja ove godine, a pisali su je Ariana Grande Max Martin, čovek koji je zaslužan za najveće hitove Britney Spears, Justin Timberlakea, Ariana Grande, Katy Perry, Christine Aguilere i mnogih drugih. Za produkciju je bio zadužen Ilya koji je budući frontmen pop muzike po produkciji, što postaje sve više evidentno.

Doduše, kada pogledamo spot za Motivation, ne možemo odoleti da ne pomislimo koliko nas sam muzički video podseća na prvi singl Beyonce, top hit Crazy In Love. Takođe u ovom videu se još provlače i elementi spotova Baby One More Time od Britney Spears, I’m Real od Jennifer Lopez kao i 1, 2 Step od Ciare.

Comments