U jednom periodu, sve je vrvelo od puderasto roze, poznatije kao millennial pink! Odeća, aksesoari, šminka, enterijeri… Svi su bili opsednuti ovom, evidentno, veselom i pozitivnom nijansom da nam je na kraju čak pomalo i dosadila. Naravno da će roze uvek biti “tu negde” kao popularna boja, naročito za sezonu proleće/leto (znam, groundbreaking!) ali izgleda da ćemo tokom 2019. znatno promeniti preferencije.

Selimo se na skoro pa suprotni deo spektra boja gde se nalazi veličanstvena zelena. Zeleno, volim te, zeleno! Odjednom svuda primećujemo ozelenele Instagram objave na kojima se nalazi sve, od haljina do prostorija u stanu, u svim nijansama, od tamnozelene, do one najpastelnije. Leto u znaku “50 nijansi zelene”, šta drugo da kažem.

I tako, rodio se novi trend.

Shrek zelena, Kermit zelena, “Gomora” zelena, trava zelena, avokado zelena – sve opcije su otvorene i sve opcije su dobrodošle. Svako bira svoju nijansu i nosi je na svoj način, a na tebi je da pronađeš onu koja će tebi najviše prijati. Preporučljivo je da odabereš onu koja najviše odgovara tvom tenu (ako govorimo o stvarima koje ćeš staviti na sebe u smislu odeće i aksesoara), a kada je reč o kombinovanju, ne brini – zelena se odlično može složiti sa crnom, belom, braon, žutom, srebrnom, zlatnom… Kombinacija je zaista mnogo!

Comments