Godina je 2013 – Coachella je festival na kojem svi priželjkujemo da budemo (iako su velike šanse da nikada nećemo otići), Vanessa Hudgens je stilska ikona, a boho je stil koji vlada. Ovo su bila neka lakša i srećnija vremena, a čini nam se da se ona, u malo izmenjenom obliku, ponovo vraćaju. Sa popuštanjem zdravstvenih mera izgledno je da će nam se koncerti u jednom trenutku ponovo vratiti, a pre nego što se to dogodi, na modnu scenu već se vratio se boho stil – kao suptilna najava, nadamo se bezbrižnog leta. Ukoliko nam ne verujete da se ovaj stil iznova vraća u modu, verujte poznatoj manekenki i javnoj ličnosti Kendall Jenner koja je u poslednje vreme minimalistički trendy stil zamenila upravo za boho kombinacije, koje vam predstavljamo u nastavku teksta!

Beli crop top, džins i pletenice

Ovo je najjednostavnija boho varijanta, ali ona koja je uvek efektna. Retro duboke farmerke uvučene u kaubojske čizme, kratki, jednostavni top na bretele i muška široka košulja na pruge savršena su stilska kombinacija, a možemo reći – još savršenija kada se na sve to dodaju kaubojski šešir i duge pletenice. Kendall fenomenalno izgleda u ovom stajlingu, i sada se pitamo kako smo do sada mislili da je njeno najbolje izdanje bio minimalistički stil koji je do sada nosila. Boho Kenny je naša omiljena Kenny!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Crop top sa širokim rukavima i plitke pantalone od prevrnute kože

Uh, ovaj look nas podseća na dvehiljadite godine i volele bismo da i nama ovako saliveno stoji. Plitke pantalone su trend koji istovremeno i želimo i ne želimo da nam se vrati, ali ako je sudeći po Kendall – on je već uveliko tu. Ovo je savršena odevna kombinacija za tople letnje večeri i izlaske, jer je istovremeno toliko effortless i toliko stajliš. Takođe, prevrnuta koža je materijal koji sve više viđamo u poslednje vreme i moramo priznati da smo radoznali po pitanju toga na koje će se sve načine ona pojaviti na modnoj sceni.

Comments