Ukoliko pratiš u beauty trendove, onda sigurno znaš da se sve više govori o koreanskoj kozmetici kao najboljoj na svetu. Oni su uveli brojne inovacije u kozmetičkom svetu, pa se tako najpre u blogerskom svetu polako svi odlučuju upravo za njih. A kako uvek biva, zajedno sa nekim novim proizvodima, “pravcima” njihovog kretanja, dolaze i neki novi trendovi, a jedan koji je i nas osvojio jeste glass skin.

Možda ćeš posle ovoga zaboraviti na hajlajtere, razne posvetljivače kože i trikove da ona postane sjajnija i blistavija, jer je potrebno samo nekoliko koraka da tvoja koža cela sija, ne samo određeni delovi, već da celo lice izgleda veoma zdravo i blistavo. Koreanski način nege i ide samo u tom smeru, da koža izgleda lepo, sveže i sasvim zdravo, bez ikakvih nepravilnosti ili “tmurnog” izgleda.

Dok svi u svetu otkrivaju razne makeup trendove, različite načine da se bilo kakva nepravilnost na licu lako prekrije, Koreanke su se potrudile da pronađu rešenje da njihova koža uvek bude nežne i savršeno hidrirana, kako bi im bila potrebna minimalna šminka za bilo koju priliku. To su i postigle, a sve samo u tri koraka, koja naravno treba pratiti i raditi duži vremenski period, kako bi koža dosegla vrhunski nivo lepog izgleda.

glass skin trend 4 Da li si čula za novi beauty trend   Glass Skin?
Comments